.

.

Електрическо ведерко за памперси AromaRoom и чанта за перезаправки памперси, 3 ролка (Стандартен размер на 135 броя) и 3 ролка (голям размер на 108 броя)

Електрическо ведерко за памперси AromaRoom и чанта за перезаправки памперси, 3 ролка (Стандартен размер на 135 броя) и 3 ролка

BGN 77.46

Брой продукти
На склад

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Блокира напълно миризмата на】 За разлика от традиционните кофи за пелени, кофа за памперси Aroma Room със защита от миризмата на герметизирует всяка използвана пелена индивидуално, за да се предотврати разпространението на миризми.Премахва всички мръсни миризми!. 【Автоматично запечатване и смяна на пакета】 Спестете време и дръжте ръцете си в чистота.Просто хвърли мръсен памперс и щракнете върху ОПАКОВКАТА, тя самоупаковывается, запечатывается и пакет се заменя. 【Интелектуална индукционная флип-надолу капачката】 на 100% освободи ръцете си.Ведерко за детски пелени е оборудвана сензорна технология, така че няма нужда да се докоснат до капака по време на отстраняване на отпадъците. 【Удобен чекмеджето】 Конструкция на чекмедже улеснява почистването и използването.Освен това, оборудван със система за защита от пълно натоварване, която ви напомня за необходимостта от навременно прибиране на реколтата. 【Че получавате】 1 х Електрическо ведерко за памперси, 1 х захранващ адаптер, 1 пакет за презареждане стартер (36 броя), 1 х ръководство за потребителя. 1 година гаранция, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.Забележка : Ведерко за памперси трябва да се използва с посочените пълнежи.

Други функции

Най-добри сделки