.

.

Тренировка за околовръстния триони, Високоскоростни Тренировки за околовръстния триони с диаметър от 15 мм до 60 мм, за дърво, PVC, пластмаса, гипсокартон 20 размери по ?

Тренировка за околовръстния триони, Високоскоростни Тренировки за околовръстния триони с диаметър от 15 мм до 60 мм, за дърво, PVC,

BGN 15.12

Брой продукти
На склад

Материал : быстрорежущая стомана 6542Име на продукта : Отварачка за отвори от неръждаема стомана.Тип : Машина за пробиване на зъбите околовръстен триони.Диаметър : на Разположение от 15 мм до 60 мм. Тези тренировки за дыроколов могат да направят работата ви по-удобна и лесна.Особености : 100% чисто нов Достъпен размер, от 15 мм до 60 мм, Висококачествени, високоскоростни тренировки за околовръстния триони Приложение за стомана, метал, алуминий, дъски Характеристики : Тип тренировки : DrillМатериал : быстрорежущая стомана 6542.Име на продукта : Отварачка за отвори от неръждаема стомана.Тип : Тренировки за околовръстния триони Диаметър на режещия : на разположение от 15 mm до 60 mm Обхват на употреба : Стоманена плоча, стоманена плоча от неръждаема стомана и различни дебели материали Комплект : 1x тренировка за околовръстния триони Препоръки : 1. Материал за рязане трябва да бъде записан, не трябва да има никакви движения, и той трябва да бъде под прав ъгъл от 90 градуса до дупка. Когато започнете да пробия, трябва да бавно влизат в контакт с материал, който трябва да пробиете, и това не е чука за детайла.В същото време прилага по-малък брой на оборотите (на по-голям брой обороти на устройство за отваряне на дупки)3. Моля не прилагайте твърде големи усилия при завинчивании нагоре и надолу, за да не се оправят винт. Има условия за добавяне на охлаждащата течност, обърнете внимание на последващо намаляване на скоростта при бързи пробивни, ако има отклонения или талаш не е гладка, моля те, спри работата си, за да изчистите железни стърготини, а след това работете.

Други функции

Най-добри сделки