.

.

Преносим Скоба за бутилка с вода, Скоба за бутилка с вода, 4 бр. Силиконов Държач за Бутилка С Вода, Кука, Преносими Пръстен за Бутилки с Вода, Държач с Карабинер за Къ?

Преносим Скоба за бутилка с вода, Скоба за бутилка с вода, 4 бр. Силиконов Държач за Бутилка С Вода, Кука, Преносими Пръстен за

BGN 39.53

Брой продукти
На склад

5 бр силиконови обтегач за бутилки с вода, практически Проста подвесная обтегач за Туризъм на открито, Пътуване, къмпинг (случаен цвят), предпазва бутилката си от падане.Тези катарами за бутилки изработени от гума, найлон, метал и алуминий, те са здрави и в безопасност. подходящ за активен отдих, разходки, пътуване, къмпинг, лов, туризъм и др.so лесно можете да носите бутилка със себе си, когато излизате навън. гладка повърхност гарантира, че ще ви бъде удобно да се докоснат.Пръстен се използва за поставяне на бутилка с вода, лента-лента се използва за определяне на раницата или колана.Държачи за бутилки удобен за носене в ежедневието, можете да ги използвате за надеждно закрепване на бутилки с вода, сода или други. силиконови обтегач за бутилки с вода, практически Проста подвесная обтегач за Туризъм на открито, Пътуване, къмпинг (случаен цвят), предпазва бутилката си от падане.Тези катарами за бутилки изработени от гума, найлон, метал и алуминий, те са здрави и в безопасност. подходящ за активен отдих, разходки, пътуване, къмпинг, лов, туризъм и др.so лесно можете да носите бутилка със себе си, когато излизате навън. гладка повърхност гарантира, че ще ви бъде удобно да се докоснат.Пръстен се използва за поставяне на бутилка с вода, лента-лента се използва за определяне на раницата или колана.Държачи за бутилки удобен за носене в ежедневието, можете да ги използвате за надеждно закрепване на бутилки с вода, сода или други.Описание С висящи катарама за бутилки с вода, удобни за катерене, риболов, туризъм, къмпинг, пикник, разглеждане, ходене, тичане, колоездене и други дейности на открито.Функция - Цвят : случаен цвят - Материал : гума, алуминий, найлон, метал Размер : 16x3 см, 6,3 x 1,2 инча (ДхШ) на Помещение и включва 4 x катарами за бутилки.

Други функции

Най-добри сделки