.

.

Професионална жилетка подкрепа FLYCAM Flowline Master за камерата и кардан. Ергономичен и дишащ колан. Горната летва със завъртане на 180 °, полезен товар: 4-12 кг / 9-27 паунда. Нас?

Професионална жилетка подкрепа FLYCAM Flowline Master за камерата и кардан. Ергономичен и дишащ колан. Горната летва със

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Жилетка за професионална подкрепа камера Flycam Flowline Master е подходящ за всички видове тялотоВашият защита на гърба при всякакви условия на снимане!.Мощна линия на окачване подкрепя камера, като същевременно се гарантира сигурността на настройките, Силна лоста ви позволява да завъртите камерата на 180 °.Поддръжка на системата, монтирана върху корпуса, която позволява на фотоустановке да изпълнява различни движения със стабилност и комфорт.Жилетка Flowline Master има няколко слоя подплата, която осигурява по-голяма подкрепа в областта на кръста, позволява да инсталирате големи инсталирате и да правите по-дълго време с комфорта.Той е снабден с гъвкава система от колани и регулируеми жилетными рамена, от двете страни, което ще гарантира удобно прилягане за всички видове тялото.

Други функции

Най-добри сделки