.

.

NDJQY 20 мм, Гумен Силикон Водоустойчив Каишка За часа, За спортни Състезания PRS516 T100417 T91 T044 T021 синя Гривна Аксесоари (Цвят: 26 мм, размер: 20 мм)

NDJQY 20 мм, Гумен Силикон Водоустойчив Каишка За часа, За спортни Състезания PRS516 T100417 T91 T044 T021 синя Гривна Аксесоари

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Държава, както е посочено друго * 100% чисто нов и високо качество, лесно се регулира на дължина според размера на китките, един размер подходящ за всички. * Изработена от качествени органични силикагел, е безвреден за околната среда и е полезен за здравето. * Носене каишка / маншет е подходящ за оригинални смарт часа. * Лесно се поставя и се извлича, много подходящ за вашите часа. * Изключителна изработка и стилен дизайн - идеални подаръци за приятелите и семейството си.Държава, както е посочено друго. * 100% чисто нов и високо качество, лесно се регулира на дължина според размера на китките, един размер подходящ за всички. * Изработена от качествени органични силикагел, е безвреден за околната среда и е полезен за здравето. * Носене каишка / маншет е подходящ за оригинални смарт часа. * Лесно се поставя и се извлича, много подходящ за вашите часа. * Изключителна изработка и стилен дизайн - идеални подаръци за приятелите и семейството си.

Други функции

Най-добри сделки