.

.

Колеблющееся острието от Високо Стомана, Колеблив Мультитул Дограма, Быстросъемные Триони с 16 Пильными на дискове, 2 Шайби за Рязане на Дърво, Пластмаса, Отваряне н?

Колеблющееся острието от Високо Стомана, Колеблив Мультитул Дограма, Быстросъемные Триони с 16 Пильными на дискове, 2 Шайби за Рязане

BGN 11.55

Брой продукти
На склад

Лесен за носене : тези ножове малък размер и леки на тегло, така че можете да да ги вземат със себе си, да извадите, когато ви е необходима, и да се съхранява, когато те не ви трябватСъвместимост : Сигурни ножове имат универсална фигура отвори и са подходящи за различни машини, при условие, че те са едни и същи.Пълните размери : В опаковка от 16 различни размери за да отговарят на вашите ежедневни нужди и са подходящи за продължителна употреба и замяна.Дълъг срок на експлоатация : Сигурни остриета са изработени от високо стомана и неръждаема стомана, което ги прави издръжливи и удобни за многократна употреба. Гъвкавост : тези нож може да се използва за рязане на дърво, пластмаса, отваряне на дупки и много други.Можете да ги направите сами в домашни условия или се използват в професионалната също е отличен дърводелец.Лесен за носене : тези ножове малък размер и леки на тегло, така че можете да да ги вземат със себе си, да извадите, когато ви е необходима, и да се съхранява, когато те не ви трябват.Съвместимост : Сигурни ножове имат универсална фигура отвори и са подходящи за различни машини, при условие, че те са едни и същи.Пълните размери : В опаковка от 16 различни размери за да отговарят на вашите ежедневни нужди и са подходящи за продължителна употреба и замяна.Дълъг срок на експлоатация : Сигурни остриета са изработени от високо стомана и неръждаема стомана, което ги прави издръжливи и удобни за многократна употреба. Гъвкавост : тези нож може да се използва за рязане на дърво, пластмаса, отваряне на дупки и много други.Можете да ги направите сами в домашни условия или се използват в професионалната също е отличен дърводелец.Параметри : Тип на продукта : Осциллирующее нож Материал на продукта : Высокоуглеродистая стомана, неръждаема стальтехнические характеристики на продукта : 8 бр. Директни триони от високо стомана прибл. 34 мм /1,3 инча 2 бр. Пряко Пильное платно от високо стомана Прибл. Биметаллическое Пряко Пильное платно от Неръждаема Стомана Прибл.7in2 Pcs Нож за полукръгла триони от високо са станали Около 88 mm / 3.5in2 Pcs Нож от неръждаема стомана Прибл. 51 мм/2в2шт Функция на измиване : рязане на дърво, пластмаса, отваряне на дупки и т. Подходяща машина : Универсален тип дупки, подходящ за повечето марки машини в страната и чужбина, като за etc.

Други функции

Item Type:
Oscillating Blade
Product Material:
High Carbon Steel, Stainless Steel
Product Specifications:
8Pcs High Carbon Steel Straight Saw Blades Approx. 34mm/1.3in:
2Pcs High Carbon Steel Straight Saw Blade Approx. 65mm/2.6in:
2Pcs Stainless Steel Bimetal Straight Saw Blade Approx. 44mm/1.7in:
2Pcs High Carbon Steel Half Circular Saw Blade Approx. 88mm/3.5in:
2Pcs Stainless Steel Blade Approx. 51mm/2in:
2Pcs Washer:
Function:
Cutting Wood, Plastic, Opening Holes, etc.
Suitable Machine:
Universal Hole Type, Suitable for Most Brands of Machines at Home and Abroad, such as for etc.
How to Use:
Takeouttheproduct,installitanduseit:
Package List:
16 x Saw Blade:
2 x Washer:
Най-добри сделки