.

.

Led Силиконов Маншет за студентски часа, Светлинен Умен Каишка за часовник, Гривна за жени и мъже, Дишаща Взаимозаменяеми каишка за каишка (бял)

Led Силиконов Маншет за студентски часа, Светлинен Умен Каишка за часовник, Гривна за жени и мъже, Дишаща Взаимозаменяеми каишка

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Светлинен часовник : електронен часовник, които ви позволяват по-удобно гледане на време през нощта или на тъмноФункция светодиода за ясно показване на времето в най-тъмните места.Идеален подарък : Захранва от вградена батерия 28 ма батерия SR621 SW, висока чувствителност и ясно показване на време за вашето удобство.Хубави подаръци за вашите момчета и момичета, влюбени в семейство на роднини.Връщайте подаръци за рожден ден, деца.Подходящ за възрастни и деца : Регулируема каишка, благородна изделия от каучук и пластмаса, здрав и надежден за използване, него не е лесно да се повреди и той има дълъг срок на служба.Водоустойчив цифров часовник : За подобряване на практичност, лесно пренасяне и удобно транспортиране, фина изработка, не се надраскат кожата.Удобство за потребителя : липсата на натоварване на кожата след носене за максимален комфорт. лесен и щедър дизайн, електронен дисплей е по-популярен сред студентите, а цветовете са разнообразни. Лек и удобен за потребителите в чорап, липса на натоварване и натиск върху кожата след носене за максимален комфорт. Светлинен дизайн го прави по-удобен за вас, за да следите на времето, когато през нощта или в тъмна среда. Малък и удобен, лесен за носене и удобен за транспортиране, изящна изработка, няма драскотина на кожата. Захранва от вградена батерия 28 ма батерия SR621 SW, висока чувствителност и ясно показване на време за вашето удобство. Изработен от висококачествена гума и пластмаса, здрав и надежден за използване, лесно да се повреди, има дълъг срок на служба.Параметри : Тип на продукта : Електронен часовник Материал : гума, пластмаса Модел на батерията : SR621 SW (вграден) Капацитет на батерията : 28 ма Применимая група : Всяка група, която трябва разгледай време Приложимо сценарий : за да видите по време на Осъществяване на Списъка : 1 х електронни часовници.

Други функции

Item Type:
Electronic Watch
Material:
Rubber, Plastic
Battery Model:
SR621SW (built-in)
Battery Capacity:
28mAh
Applicable Group:
Any group that needs to look at the time
Applicable Scenario:
For viewing time
Package List:
1 x Electronic Watch :
Най-добри сделки