.

.

Акумулаторна Светодиодна Настолна Лампа За Защита на очите от Кактусом, Сгъваем Държач за Химикалки, Настолна Лампа За склад, Офис, Къща, Хотел, USB Зареждане, Сензор?

Акумулаторна Светодиодна Настолна Лампа За Защита на очите от Кактусом, Сгъваем Държач за Химикалки, Настолна Лампа За склад, Офис, Къща,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

- Три нива на димиране за защита на вашите очи - Това не само е добра светлина, но и държач за химикалки. - Сензорен превключвател се използва за настройка на правилния цвят на светлината за различните възрасти / точка / на околната среда. - Липсата на трептене, блясък, мек и деликатен на светлината създават благоприятни условия за четене на вашите очи. - Регулируема корона, която ти дава възможност да се регулира светлината под идеален ъгъл.Добър избор за туристи, офис работници и студенти. - Три нива на димиране за защита на вашите очи. - Това не само е добра светлина, но и държач за химикалки. - Сензорен превключвател се използва за настройка на правилния цвят на светлината за различните възрасти / точка / на околната среда. - Липсата на трептене, блясък, мек и деликатен на светлината създават благоприятни условия за четене на вашите очи. - Регулируема корона, която ти дава възможност да се регулира светлината под идеален ъгъл.Добър избор за туристи, офис работници и студенти.Сертифициране : ce Certification : roh Вид на абажура : ABS Материал : PVC /пластмаса Характеристики : Настолна лампа Материал на корпуса : ABS Стил : модерен Източник на светлина : led Тип елемент : Настолни лампи Напрежение : 3,7 В Източник на захранване : акумулаторна батерия с регулируема яркост : Да, Име на продукт : : Лампа с държач за химикалки Cactus Цвят : розов/син/зелен Капацитет на батерията : : 1200 Мачтип 1 : : НочниКтип 2 : : Държач за химикалки : : Настолна лампа/Настолна лампа.

Други функции

Най-добри сделки