.

.

Тексас Игли HSQCEZ, на Жени с Флага, Texas Кръгла Брошка На Пуговице, Брошка На Пуговице Шапка Риза Дрехи, Чанта за Аксесоари (5шт)

Тексас Игли HSQCEZ, на Жени с Флага, Texas Кръгла Брошка На Пуговице, Брошка На Пуговице Шапка Риза Дрехи, Чанта за Аксесоари (5шт)

BGN 4.33

Брой продукти
На склад

【МАТЕРИАЛ ОТ КРИСТАЛ И МЕТАЛ】Игла и основата на тази игли направени от мед и неръждаема стомана, а повърхността на хартата е покрита с блестящ прозрачен кристалСелекция от висококачествени материали, което прави тази заколку за ревери едновременно красиви и дълготрайни. 【СЛУЧАИ на използване на】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене. Игли за ревери с флага са с диаметър 1 инч, можете да ги прикачите към много елементи, като например : шапка, с костюм, на ревера, гръдния кош, раница. 【КЛАСИЧЕСКА КРЪГЛА ЖЕНИ】Игли за ревери с националния флаг са с класическа кръгла дизайн, който никога не излиза от мода и може да се комбинира с всякакви дрехи почивка.Външен вид на продукта, добре се вижда.Тази на жени за хартата - добра малък аксесоар, не е твърде artsy или безвкусни. 【Празнични украси】 Подходящ за активен ден, с много партита, празници или ежедневно носене. Комплектът включва 5 икони с националния флаг на ревера, които можете да споделите със семейството и приятелите си. 【Гаранция за качество】 Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор. тази на жени с флага, подходяща за активна почивка, много партита, празници или ежедневно носене, си заслужава. ★ характеристики игли : Материал : кристали, мед, неръждаема стомана Диаметър : 1 инча Тегло : 1/4 унция ★ Класическа кръгла жени С националния флаг Благодарение на класическия круглому дизайн щифт с националния флаг може да се носи с всякакъв стил дрехи, от ежедневието до официални костюми. игли са с диаметър 1 инч, което е идеална за използване в много места, такива като шапки, костюми, лацканы, раници. ★ Здрав и издръжлив материал на Основата на игли за хартата - мед, игла от неръждаема стомана, а повърхността на хартата е покрита с искрящи кристали.Комбинация от тези материали не само придава на тези булавкам за ревери хартата по-голяма здравина и трайност, но и им придава блестящ, елегантен външен вид. ★ Тези икони с флага на ревера - перфектният аксесоар за партита и събития, независимо дали е на парти, официална дискусия или дори всеки ден.В опаковка 5 национални пин кода cflag, можете да присвоите по една на всеки от своите премени; можете да ги споделяте с близки и приятели. ★ Гаранция за 100% удовлетвореност Ние сме сигурни в качеството на тези кръгли значки с националния флаг и ще са щастливи да ви помогне с всякакви въпроси, които имате по техен повод.

Други функции

Най-добри сделки