.

.

сгъваеми поляризирани слънчеви очила за кучета noПет със защита от замъгляване UV400 за кучета с тегло 6 кг и по-тежки (Черен) (Цвят: жълт)

сгъваеми поляризирани слънчеви очила за кучета noПет със защита от замъгляване UV400 за кучета с тегло 6 кг и по-тежки (Черен)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Поляризирани слънчеви очила с защита от замъгляване UV400 Dog Foldaway за кучета с тегло 6 кг и по-тежки (черни)Вентилационни отвори на склона, за да се предотврати навлизането на двойката. UV400 и поляризирана, предпазва очите на вашия домашен любимец от ултравиолетовите лъчи и филтрира разсеяна светлина.Поляризирани слънчеви очила с защита от замъгляване UV400 Dog Foldaway за кучета с тегло 6 кг и по-тежки (черни).Вентилационни отвори на склона, за да се предотврати навлизането на двойката. UV400 и поляризирана, предпазва очите на вашия домашен любимец от ултравиолетовите лъчи и филтрира разсеяна светлина. UV400 и поляризирана, предпазва очите на вашия домашен любимец от ултравиолетовите лъчи и филтрира разсеяна светлина и ярка светлина 2. Вентилационните отвори отстрани, за да се предотврати испарения3. Сгъваема конструкция, лесно переносимая 4. Поролоновая уплътнение от вътрешната страна, удобни в носке5. Размер : -Дължина точки : 17 см -Ширина точки : 5 см-Дължина на каишка за брадичката : 9,5-19 см -Дължина на каишка за главата : 8,2 * 17 виж.

Други функции

Най-добри сделки