.

.

NIUTRENDZ 4 опаковки сменяеми накрайници за Apple Pencil 2-ро поколение и 1-во поколение с тънък метален връх, устойчива на износване и прецизен контрол (бял)

NIUTRENDZ 4 опаковки сменяеми накрайници за Apple Pencil 2-ро поколение и 1-во поколение с тънък метален връх, устойчива на

BGN 5.09

Брой продукти
На склад

【СЪВМЕСТИМОСТ】 Съвместим с Apple Молив на 2-ра и Apple Молив 1-во поколение! 【По-здрав】 Подобрени никелированные метални накрайници стилус, добре шийн finish и износоустойчивост, да не поцарапают на вашия екран. 【ЧУВСТВИТЕЛЕН и елегантен】 Вградени пружинящие уши стилус, повишена чувствителност към бензиностанцията, правят писането и рисуването по-плавни, повече приличат на истинска химикалка. 【ЛЕСНА инсталация】 Лесно да се заменя с прости завинчиванием и отвинчиванием без използване на инструмент. 【Че получавате】 4 сменяеми дюзи на Apple Молив, 10 капачки, накрайници за Apple Молив, 1 кутия за съхранение (Apple Молив в комплекта не са включени). 【СЪВМЕСТИМОСТ】 Съвместим с Apple Молив на 2-ра и Apple Молив 1-во поколение!. 【По-здрав】 Подобрени никелированные метални накрайници стилус, добре шийн finish и износоустойчивост, да не поцарапают на вашия екран. 【ЧУВСТВИТЕЛЕН и елегантен】 Вградени пружинящие уши стилус, повишена чувствителност към бензиностанцията, правят писането и рисуването по-плавни, повече приличат на истинска химикалка. 【ЛЕСНА инсталация】 Лесно да се заменя с прости завинчиванием и отвинчиванием без използване на инструмент. 【Че получавате】 4 сменяеми дюзи на Apple Молив, 10 капачки, накрайници за Apple Молив, 1 кутия за съхранение (Apple Молив в комплекта не са включени).

Други функции

Най-добри сделки