.

.

Avezano Фон от Розово злато за Рожден Ден за Момичета, Жени, Фон за Снимки честит Рожден Ден, Розов Руж, Цвете Розово Злато, Блестящо Конфети, Украса за Рожден Ден, Банер ?

Avezano Фон от Розово злато за Рожден Ден за Момичета, Жени, Фон за Снимки честит Рожден Ден, Розов Руж, Цвете Розово Злато, Блестящо Конфети,

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

То е ясно, реалистично, стереоощущение силноТой е идеален за всяка професионална или лична фотография.Прикрепете го към стената с помощта на бутоните или на лентата.Закрепете го на конзолата с помощта на скоби.Плътно завийте го патрон за 3-4 дни, и всичко ще бъде наред.Ако е необходимо, моля, прогладьте задната повърхност парна ютия, но не и суха. ✪【Банер за украса на парти по повод рождения ден на големия размер 7x5 фута 】 : Размер на всеки опит за рожден ден от розово злато е 210x150 cm / 82,7x59 инча, благодарение на големия размер, той прави парти по атмосферната и да изненадва гостите си, оставяйки незабравими спомени в съзнанието на гостите. ✪ 【Лесна употреба】 : Тази жена фон за рожден ден е изработен от висококачествен винил плат с дигитален печат с висока резолюция, с атрактивни детайли и реалистични цветове, него не е лесно да се прекъсне, той е лек, така че може лесно да виси на стената, а също така и лесно да се съхранява и транспортира. ✪ 【Създаване на щастлив спомен】 : В този банер честит рожден ден в розово-златен теми използва разнообразни флорални мотиви, независимо от това, на колко години, нашия банер ще бъде невероятно изглежда на вашето събитие!. ✪ 【Приложимо случай】 : Това е розова украса украса за партита подходящ е за партита-изненада за рождения ден, фотобудок за рожден ден, декорация на стаи, торти, маси, фотография във фото студио за тематични партита за рожден ден или на всяко друго място, което искате да декорирате. ✪ 【Сладък подарък】 : Тези фотофоны от розово злато са изработени от надеждни материали за тези, които изпращате на приятелите си, семейството си, колегите си или на хората, които се притесняват за това как украса на парти по случай рождения ден, и могат лесно да се спечели благоволението на много хора.Материал - винил плат. Лесна употреба : .Ето начини за премахване на бръчки : .

Други функции

Най-добри сделки