.

.

Закачалка за дрехи от орехово Дърво с 9 дупки, Органайзер, Компактен Закачалка, Многофункционални Сгъваеми Магически Закачалки, Сушилни за съхранение на Шалове, Др?

Закачалка за дрехи от орехово Дърво с 9 дупки, Органайзер, Компактен Закачалка, Многофункционални Сгъваеми Магически Закачалки, Сушилни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

ново състояние, материал, богат на функции закачалка, дръжката може да се завърта на 360 градусаМного здрава, тя може да прекъсва много тежки дрехи.В сигурна опаковка вие ще получите закачалка за дрехи в добро състояние.Лека и накладываемая дрехи, спестява място, от дебела полипропилен, добре издържа на натоварването, не е лесно остарява, здрав и дълъг живот.ново състояние, материал, богат на функции закачалка, дръжката може да се завърта на 360 градуса.Много здрава, тя може да прекъсва много тежки дрехи.В сигурна опаковка вие ще получите закачалка за дрехи в добро състояние.Лека и накладываемая дрехи, спестява място, от дебела полипропилен, добре издържа на натоварването, не е лесно остарява, здрав и дълъг живот.Характеристики : 1. ново състояние, материал . Многофункционална закачалка, дръжката може да се завърта на 360 °. Много здрав, в него може да се мотае много тежки дрехи. Сигурна опаковка, можете да получите закачалка за дрехи в добро състояние.Наименование на продукта : Мултифункционална поставка за съхранение Материал изделия : PP Размер на продукта : около 33*1,6*17 cm Тегло на продукта : около 75 Забележка : поради въздействието на светлината са възможни малки хроматичната аберация, а при ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж Надявам се на разбиране.

Други функции

Най-добри сделки