.

.

Чанти за преместване, преносими цифрови кабелни чанта за съхранение, органайзер USB джаджи, кабели, зарядно, батерия, косметичка с цип (червен)

Чанти за преместване, преносими цифрови кабелни чанта за съхранение, органайзер USB джаджи, кабели, зарядно, батерия, косметичка

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Материал : полиестерХарактеристики : Екологично чист.Тип : Чанта за съхранение.Приложимо място : всекидневна.Форма : правоъгълна. [Описание на продукт] : 1. Катионная плат - това е полиестерен плат.Ефект на плата е двуцветен ефект. здрав и водоустойчив плат.Мека полугибкая вътрешната част осигурява отлична защита за вашето устройство 2. Да се улесни живота на Електронен органайзер за пътуване е проектиран, за да запазите необходимите приспособления в ред и в рамките на reach, без да се налага да ги търси навсякъде, че е необходимо в ежедневието / училище / офис / бизнес пътуване / почивка, и т. Да се съхранява всичко в едно място, този електронен органайзер за кабел за пътуване може внимателно да съхранява вашите неща на едно място и да има лесен достъп, без елементарно, без загуба, без да се повреди!! [Забележка] : 1.Като в резултат на ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Поради различния осветление по време на снимане цвят на картината е малко по-различен от действителния продукт.

Други функции

Най-добри сделки