.

.

Настолен Диспенсер за лента, 4 опаковки, Нескользящая Базова лента за офиса, Дома, училище, Диспенсер за лента на работния плот с една ръка, за подарък опаковки (лент?

Настолен Диспенсер за лента, 4 опаковки, Нескользящая Базова лента за офиса, Дома, училище, Диспенсер за лента на работния плот с една

BGN 32.20

Брой продукти
На склад

【Дълъг живот】 : Изработени от пластмаса, настолни опаковки за лентата лесно да се прекъсне острието от неръждаема стомана лесно ръжда, имат дълъг срок на служба при правилно съхранение; Просто поставете ги в къщи или в офиса и се насладете на удобството, което те ви носят 【Простота и удобство в използване на】 : Просто поставете лентата в опаковка утяжеленной лента, и това ще ви позволи лесно да ги изтреби с една ръка, което ще ви помогне да опаковат пратката, подаръци, цветя и така нататък. 【Портативен и лек】 : Черни опаковки, за да се лента с размери около 10 х 6 х 4,5 см / 4 х 2,4 х 1,8 инча, подходящи за ленти с ширина 2 см, леки и преносими, поставени в раница или джоб, поставени на работния плот, като не заемат много място, удобно за съхранение. 【Насладете се на удобството】 : В комплекта са включени 4 опаковки диспенсеров за черна лента (лента в комплекта не са включени), които можете да споделите със семейството си, приятели, колеги и т. В достатъчно количество, удовлетворяющем вашите нужди в ежедневието, можете изцяло да се насладите на удобство. 【Правилното прилагане на】 : Опаковки за черна лента може да нарязани подарък опаковане лента, двупосочна лента, с фиксирана лента, прозрачната лента и много други, следователно те са подходящи за офиса, дома, училище, магазин, ресторанти и други места, където е необходимо лента. 【Дълъг живот】 : Изработени от пластмаса, настолни опаковки за лентата лесно да се прекъсне острието от неръждаема стомана лесно ръжда, имат дълъг срок на служба при правилно съхранение; Просто поставете ги в къщи или в офиса и се насладете на удобството, което те ви носят. 【Простота и удобство в използване на】 : Просто поставете лентата в опаковка утяжеленной лента, и това ще ви позволи лесно да ги изтреби с една ръка, което ще ви помогне да опаковат пратката, подаръци, цветя и така нататък. 【Портативен и лек】 : Черни опаковки, за да се лента с размери около 10 х 6 х 4,5 см / 4 х 2,4 х 1,8 инча, подходящи за ленти с ширина 2 см, леки и преносими, поставени в раница или джоб, поставени на работния плот, като не заемат много място, удобно за съхранение. 【Насладете се на удобството】 : В комплекта са включени 4 опаковки диспенсеров за черна лента (лента в комплекта не са включени), които можете да споделите със семейството си, приятели, колеги и т.

Други функции

Най-добри сделки