.

.

KLKCMS 2 Нива, Акрилни Тава, Органайзер за Плотове, полици за Баня, Тава, Здрава Простата Поставка, Устойчивост На Падане, Акрилна Кухненски Стойка за Подправки з?

KLKCMS 2 Нива, Акрилни Тава, Органайзер за Плотове, полици за Баня, Тава, Здрава Простата Поставка, Устойчивост На Падане, Акрилна Кухненски

BGN 23.40

Брой продукти
На склад

* ТРАЙНОСТ : - Кухненска поставка за подправки изработен от акрил материал, удебелена дизайн, здрава и устойчива на падане, трайни за дълго време * ДЕКОРАТИВНА СТОЙКА : луксозен Лек и лесен рафтове за съхранение, фина работа, може да даде функционалност и елегантност всяка стая на вашия дом, да си красива и практична. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Органайзер за рафтове може да се използва за стелажи за закуски, козметични стелажи, зърнени рафтове, плодови лавици, рафтове за чаши с вода или други рафтове за по-малки елементи. * 2 НИВА, ДИЗАЙН : 2-ниво органайзер за плотове, осигуряващ повече пространство за съхранение на вашите вещи, за да ви помогне да съдържа вашия работен плот чисти и спретнати. * ПРЕНОСИМ Козметичен органайзер има метални двустранна дръжка, която е удобна за преместване на рафтовете от кухнята, в хола или на други места, и лесно да го носите със себе си. * ТРАЙНОСТ : - Кухненска поставка за подправки изработен от акрил материал, удебелена дизайн, здрава и устойчива на падане, трайни за дълго време. * ДЕКОРАТИВНА СТОЙКА : луксозен Лек и лесен рафтове за съхранение, фина работа, може да даде функционалност и елегантност всяка стая на вашия дом, да си красива и практична. * МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Органайзер за рафтове може да се използва за стелажи за закуски, козметични стелажи, зърнени рафтове, плодови лавици, рафтове за чаши с вода или други рафтове за по-малки елементи. * 2 НИВА, ДИЗАЙН : 2-ниво органайзер за плотове, осигуряващ повече пространство за съхранение на вашите вещи, за да ви помогне да съдържа вашия работен плот чисти и спретнати. * ПРЕНОСИМ Козметичен органайзер има метални двустранна дръжка, която е удобна за преместване на рафтовете от кухнята, в хола или на други места, и лесно да го носите със себе си.Описание : - 2 НИВА ДИЗАЙН : 2-ниво органайзер за плотове, осигуряващ повече пространство за съхранение на вашите вещи, за да ви помогне да съдържа вашия работен плот чисти и спретнати. - ЗДРАВ : - Кухненска поставка за подправки изработен от акрил материал, удебелена дизайн, здрава и устойчива на падане, трайни за дълго време. - Портативен : Козметични органайзер има метални двустранна дръжка, която е удобна за преместване на рафтовете от кухнята, в хола или на други места, и лесно да го носите със себе си.

Други функции

- Material :
Acrylic
Size Chart:
29cmx18.5cmx21.5cm/11.42inchx7.28inchx8.46inch:
Package Includes:
1 Countertop Organizer:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
Най-добри сделки