.

.

LHLLHL Четка за маникюр, набор от четки за маникюр, Цвете писалка, която сочи Рисуване, Дизайн, Акрилна четка за лак за нокти, четка за нокти.

LHLLHL Четка за маникюр, набор от четки за маникюр, Цвете писалка, която сочи Рисуване, Дизайн, Акрилна четка за лак за нокти, четка за

BGN 91.30

Брой продукти
На склад

Създаване на красиви нокти за блестящи ноктиЛесен за употреба и използване.Подходящ за домашна или професионална употреба.Моля, внимателно измийте я след употреба, пазете в чистота и сигурност за повторна употреба.Създаване на красиви нокти за блестящи нокти.Лесен за употреба и използване.Подходящ за домашна или професионална употреба.Моля, внимателно измийте я след употреба, пазете в чистота и сигурност за повторна употреба.Създаване на красиви нокти за получаване на блестящи нокти, както и за гел, просто в обращение и използване, подходящ за домашна или професионална употреба, моля, внимателно измийте я след употреба, съхранявайте в чистота и сигурност за повторно использованияспецификация : чисто нова Тегло : прибл. 15 г/Штматериал : Акрилна живопис Цвят : синьо, червено, лилаво пакет включва : 1 бр. пискюл за нокти с кристали, Подходящи за акварельных, акрилни, маслени и други картини.

Други функции

brand new:
Weight:
Approx. 15 g / pcs
Material:
Acrylic Painting
Color:
blue, red,purple
Package contents:
1 Piece Rhinestone Nail Brush Pen:
Suitable for watercolor, acrylic, oil and other paintings. :
Най-добри сделки