.

.

YouNique Designs Чаша за помощник-директор, 11 Мл, Чаша за помощник-директор, Кафеена чаша за жените, Чаша за помощник-директор, Подарък за помощник-директор (черна дръжка)

YouNique Designs Чаша за помощник-директор, 11 Мл, Чаша за помощник-директор, Кафеена чаша за жените, Чаша за помощник-директор, Подарък

BGN 8.65

Брой продукти
На склад

☕ [Идеално за всеки асистент-режисьор] - Независимо от това, левичар той или дясна ръка, постоянен отпечатък на нашата чаша на помощник-директора се вижда под всеки ъгъл ☑️ [Калена печат] - В нашата чаша за помощник-директор, изобразени на ярки цветове, които не изчезват, не беля и не откалываются.Те ще си спомнят за вашия продуманном подарък от дълги години. ? [Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка] - Заети асистенти директор ще оценят, че нашата чашата може да се мият в съдомиялна машина, така и в микровълнова фурна.Един само удобство фактор го прави идеален подарък за помощник-директор. ? [Подарък с увереност] - Изненадайте любимия си помощник директор на утайка от чаша You Nique Designs, която е трайна, ярка и може да се мие в съдомиялна машина. ♥️ [Семеен бизнес] - You Nique Designs - семеен бизнес и ние се гордеем с нашите висококачествени продукти.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, и ние стоим зад всеки подарък помощник-директор, който ние продаваме. ☕ [Идеално за всеки асистент-режисьор] - Независимо от това, левичар той или дясна ръка, постоянен отпечатък на нашата чаша на помощник-директора се вижда под всеки ъгъл. ☑️ [Калена печат] - В нашата чаша за помощник-директор, изобразени на ярки цветове, които не изчезват, не беля и не откалываются.Те ще си спомнят за вашия продуманном подарък от дълги години. ? [Може да се мие в миялна машина и микровълнова печка] - Заети асистенти директор ще оценят, че нашата чашата може да се мият в съдомиялна машина, така и в микровълнова фурна.Един само удобство фактор го прави идеален подарък за помощник-директор. ? [Подарък с увереност] - Изненадайте любимия си помощник директор на утайка от чаша You Nique Designs, която е трайна, ярка и може да се мие в съдомиялна машина. ♥️ [Семеен бизнес] - You Nique Designs - семеен бизнес и ние се гордеем с нашите висококачествени продукти.Вашето удовлетворение е наш основен приоритет, и ние стоим зад всеки подарък помощник-директор, който ние продаваме.

Други функции

Най-добри сделки