.

.

Ворсование Килим, Защита от късо съединение 100240В Преносима Защита от претоварване работен ток Градската Ворсование за Възглавници, за Гоблените, за Килими, Штепсе?

Ворсование Килим, Защита от късо съединение 100240В Преносима Защита от претоварване работен ток Градската Ворсование за Възглавници, за Гоблените,

BGN 8.04

Брой продукти
На склад

Лесна експлоатация : Благодарение на простия режим на работа, лекотата на управлението, това помага на начинаещите лесно да изгради най-различни причудливи шаркиПреносимост : Благодарение на компактен дизайн тафтинг портативен, лесен за переноске, гъвкава и ефективна.Скорост : Скоростта и височината на съвета за пух може да се коригира по свой вкус, а режими могат да бъдат променяни по всяко време.Широко приложение : При тафтинге може да се режат или наматывать прежда, както и да се произвежда килими, възглавници, завеси, тъкат бродерии.Система за защита : Вградена система за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение позволяват с увереност да го използвате. Лесна експлоатация : Благодарение на простия режим на работа, лекотата на управлението, това помага на начинаещите лесно да изгради най-различни причудливи шарки. Система за защита : Вградена система за защита от пренапрежение, претоварване на работен ток и късо съединение позволяват да ги използвате с доверие. Скорост : Скоростта и височината на съвета за пух може да се коригира по свой вкус, а режими могат да бъдат променяни по всяко време. Преносимост : Благодарение на по-компактна структура тафтинг портативен, лесен за переноске, гъвкава и ефективна. Широко приложение : Тафтинг позволява да се режат или наматывать прежда, както и произведени постелки, възглавници, завеси, ткацкую бродерии.Параметри : Тип на продукта : Тафтинг Материал, изделия от : метал Функции : 1 комплект Прилагането на продукта : Може да се използва широко при плетении различни видове килими Напрежение : 100-240 В Начин на употреба : работа с въртенето на 1. Подгответе подходящ руно за тафтинга 3. Пропуснете прежда през отвора за булавки4. Опишете очертанията на платното и 5. Кликнете пусков превключвател за привеждане в действие тафтинга 6. Регулиране на скоростта на вязания7. Пусков переключатель9. Низкоскоростной или високоскоростен комплектът включва : 1 x Тафтинговый пистолет 1 x Адаптер1 Кабель2 x Шестостенния ключ6 x Аксессуары1 x Ръководство на потребителя 1 x Резьбонарезное устройство 1 x дръжка Забележка : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж 3.

Други функции

Item Type:
Tufting
Product Material:
Metal
Specifications:
1 Set
Product Use:
Can Be Widely Used in Weaving Different Types of Carpets
Voltage:
100-240v
How to Use:
1.360°rotation processing:
2. Prepare a suitable fleece for the tufting :
3. Pass the yarn through the pin hole:
4. Describe the draft on the canvas:
5. Press the start switch to operate the tufting :
6. Adjust the knitting speed:
7. Light up:
8. Start switch:
9. Low speed or high speed:
Package List:
1 x Tufting Gun1 x Adapter:
1 Cable:
2 x Hex Wrench:
6 x Accessories:
1 x User Manual:
1 x Threader:
1 x Handle:
Note:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow 1‑3cm measurement deviation.:
3. When installing wool, please turn off the tufting switch. It is best to unplug it to avoid accidental startup.:
4. Be sure to turn on the protection switch before use.:
5. When using, please press the trigger and keep the correct direction, the wrong direction will cause malfunction.:
Най-добри сделки