.

.

Мультитул 19 в 1, Мультитул-Ключодържател от неръждаема Стомана във формата на Снежинки, Мультитул с Футляром, Пълнители за Джаджи, Подаръци за баща, Съпруг, Баща - Ср?

Мультитул 19 в 1, Мультитул-Ключодържател от неръждаема Стомана във формата на Снежинки, Мультитул с Футляром, Пълнители за Джаджи, Подаръци

BGN 2.79

Брой продукти
На склад

?️ ВСИЧКО В ЕДНО : нашият мультитул може да се използва до 19 различни начини, например, отвори бутилка бирен, завъртете винта, за да оздравее сноуборд, велосипеди, играчки и т Той също така е подходящ за отдих, като например къмпинг, разходка с лодка или нещо друго. ✔️ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Многофункционален инструмент snowflake е изработена от неръждаема стомана.Той е изработен от тънка изработка, благодарение на което продукта се получава здрав и невредим.Освен това, той антикоррозийный, и му е трудно проржаветь. ? ПОРТАТИВЕН за носене : мультитул snowflake тежи само 3,03 грама и е с диаметър 2,4 инча.Портативен по размер и дизайн на ключодържател позволяват лесно да го поставите в джоба, или виси на раница. ❄️ СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН : Уникален дизайн във формата на снежинки това е мултифункционален инструмент ни дава възможност за творческо използване на идеална форма на природата, че е забавен начин за съчетаване на функционалност, с дизайн в нашия многофункционалното здание инструмент snowflake. ? Най-добрият избор за подарък на : Нашият мультитул-ключодържател във формата на снежинка с очарователен дизайн във формата на снежинки може да се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, както и приятелите. ?️ ВСИЧКО В ЕДНО : нашият мультитул може да се използва до 19 различни начини, например, отвори бутилка бирен, завъртете винта, за да оздравее сноуборд, велосипеди, играчки и т. Той също така е подходящ за отдих, като например къмпинг, разходка с лодка или нещо друго. ✔️ МАТЕРИАЛ ПРЕМИУМ-КЛАС : Многофункционален инструмент snowflake е изработена от неръждаема стомана.Той е изработен от тънка изработка, благодарение на което продукта се получава здрав и невредим.Освен това, той антикоррозийный, и му е трудно проржаветь. ? ПОРТАТИВЕН за носене : мультитул snowflake тежи само 3,03 грама и е с диаметър 2,4 инча.Портативен по размер и дизайн на ключодържател позволяват лесно да го поставите в джоба, или виси на раница. ❄️ СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН : Уникален дизайн във формата на снежинки това е мултифункционален инструмент ни дава възможност за творческо използване на идеална форма на природата, че е забавен начин за съчетаване на функционалност, с дизайн в нашия многофункционалното здание инструмент snowflake. ? Най-добрият избор за подарък на : Нашият мультитул-ключодържател във формата на снежинка с очарователен дизайн във формата на снежинки може да се превърне в чудесен подарък за вашето семейство, както и приятелите.

Други функции

Най-добри сделки