.

.

Коледна Палто за кучета SHIAOMIN, Китайска Червено Яке-Мандарина, Утепленная Зимни Дрехи за Малките Домашни Любимци (по-Големи)

Коледна Палто за кучета SHIAOMIN, Китайска Червено Яке-Мандарина, Утепленная Зимни Дрехи за Малките Домашни Любимци (по-Големи)

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Облечете това червено палто със златни копчета и шарени вложки, и си пухкави приятели ще изглежда стилно и празничноИзработена от висококачествен полиестер, удобни и дишащи в чорап, а също и от сгъсти плат за по-голяма топлина.Дизайн от две белезници и три копчета улеснява бързото обличане и сваляне. Причина : идеален за Нова година, партита, ежедневието и така нататък, като на вашия домашен любимец в центъра на вниманието.L : обиколката на гърдите : 18,5 инча, дължина на облегалката : 13,8 инча. Облечете това червено палто със златни копчета и шарени вложки, и си пухкави приятели ще изглежда стилно и празнично.Изработена от висококачествен полиестер, удобни и дишащи в чорап, а също и от сгъсти плат за по-голяма топлина.Дизайн от две белезници и три копчета улеснява бързото обличане и сваляне. Причина : идеален за Нова година, партита, ежедневието и така нататък, като на вашия домашен любимец в центъра на вниманието.L : обиколката на гърдите : 18,5 инча, дължина на гърба : 13,8 инча. Размер : на Разположение 4 размера.Само за малки и средни кучета и котки.S : обиколката на гърдите : 14,6 инча, дължина на гърба : 9,8 инча.M : обиколката на гърдите : 15,8 инча, дължина на гърба : 11.L : обиколката на гърдите : 18,5 инча, дължина на гърба : 13,8 инча.XL : обиколката на гърдите : 21,7 инча, дължина на гърба : 14,9 инча.

Други функции

Най-добри сделки