.

.

Toyvian Кристална Топка Музикална Ковчег Снежна Топка Блестящ Украшение Лосове Снежна Топка Музикален Кристален Глобус Офис Пълнители За Отглеждане Кристален Обхва?

Toyvian Кристална Топка Музикална Ковчег Снежна Топка Блестящ Украшение Лосове Снежна Топка Музикален Кристален Глобус Офис Пълнители

BGN 9.34

Брой продукти
На склад

Интериор на спалнята : Добър дизайн и ниска цена за изпълнение, можете да го използвате и като подаръкСнежна топка "Страната на чудесата" : това е разумен избор за украса на стаята или подарък за семейството или приятели.Коледа снежна топка : Лек дизайн, което прави този кристална топка официални подарък за семейството и приятелите.Украса на масата : Изработен е от висококачествени материали, нашият музикален кристална топка е трайна употреба. Музикален снежна топка : изработен е от висококачествен материал с помощта на смола.Благодарение на безопасни материали можете спокойно да ги използвате и за даване на приятели и роднини.Интериор на спалнята : Добър дизайн и ниска цена за изпълнение, можете да го използвате и като подарък.Снежна топка "Страната на чудесата" : това е разумен избор за украса на стаята или подарък за семейството или приятели.Коледа снежна топка : Лек дизайн, което прави този кристална топка официални подарък за семейството и приятелите.Украса на масата : Изработен е от висококачествени материали, нашият музикален кристална топка е трайна употреба. Музикален снежна топка : изработен е от висококачествен материал с помощта на смола.Благодарение на безопасни материали можете спокойно да ги използвате и за даване на приятели и роднини.Списък на пакетите 1 x кристална топка под формата на снежинки Характеристики -Забележка : без батерия снежна топка страната на чудесата. -Материал : кристална топка под формата на снежинки от смола и стъкло. - Добър дизайн и по-ниска, по-висока цена на изпълнение, можете да го използвате и като подарък за дома кристални топки. - Това може да стане идеално за декорация на помещението и приятен подарък за всички специални поводи. Музикалното ковчег с 3d хрустальным топка. - Той е с подходящ размер, лесна, не отнема повече място на бюрото или настолен музикалния кристал земното кълбо. - Изработен от висококачествени материали, нашият музикален кристална топка е здрава и е оценен на по-продължително използване на elk snow globe. -С плоско дъно, той може стабилно да стои на плавен работния плот, няма нужда да се притеснявате за това, че той ще падне с кристална снежна топка, водна топка.Информация за товарахновелый декор за дома Кристална топка, направена в очарователния формата на лосове.

Други функции

Най-добри сделки