.

.

Улично осветление Стена MrSconce, Водоустойчив Външен Стенен тела-аплици, Черни Тела за верандата с Абажуром от Закалено Стъкло, Антикорозионна Изход E26 За Закрепване ?

Улично осветление Стена MrSconce, Водоустойчив Външен Стенен тела-аплици, Черни Тела за верандата с Абажуром от Закалено Стъкло, Антикорозионна

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Мощност : не повече от 60 W (лампа с нажежаема жичка в комплекта не са включени)Номинално напрежение : 120 v ac. Стил : Селска къща/модерен/традиционна/класически. Съвместим с различни светлини : база E26-лампата на Едисон, лампа с нажежаема жичка, КФЛ, led крушки, халогенни лампи.Материал : Метал.В комплекта е включено всичко инсталация обзавеждане за лесна инсталация.Идеален за монтаж в антре, гараж, входната врата, веранда, двор, градината, в двора, на терасата, балкона, антре, коридора, банята, хола. 【Гаранция 】 : На това външно осветление за дома се предоставя гаранционно обслужване от 3 години, можете да го закупите с пълна увереност!. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 Благодарение на трайно метална рамка и удебелени стъклен панел, нашият външен лампа достатъчно е водоустойчив и траен, за да издържат всякакви метеорологични промени, е подходящ за всякакви атмосферни условия, като например облачност, силен дъжд, сняг, пудра, топло време и т., Висококачествен метал, ефективно защитава, с монтиран на стената лампа от ръжда и запазва своя стилен външен вид в продължение на много години употреба. 【Модерен стил 】 Изпълнен с гладки изчистени линии в черен цвят, външен, лампа, придава прости, но стилен вид.Лампата на верандата оборудван абажуром от закалено стъкло, за да го съвременен вид.Това позволява на светило, което излъчват ярка светлина, като по този начин осветяване на екстериора на вашия дом. 【Широко приложение】 Този уличен лампа за верандата с уникален дизайн, почти може да се съчетае с всеки интериор, независимо от това, дали е активиран светлина или изключен.Можете да ги инсталирате в гаража, на верандата, във вътрешния двор, пред входната врата, и в коридора, входа, коридора, в задния двор и в други вътрешни или външни места. 【Лесна инсталация】Монтиране на стена външни тела идва с всичко монтаж на съоръжения и инструкциите на производителя.Само за няколко минути вие ще можете да завършите инсталацията.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез . * Лист с инструкции. 【Гаранция 】 : На това външно осветление за дома се предоставя гаранционно обслужване от 3 години, можете да го закупите с пълна увереност!. 【Устойчивост на атмосферните влияния】 Благодарение на трайно метална рамка и удебелени стъклен панел, нашият външен лампа достатъчно е водоустойчив и траен, за да издържат всякакви метеорологични промени, е подходящ за всякакви атмосферни условия, като например облачност, силен дъжд, сняг, пудра, топло време и т.

Други функции

Най-добри сделки