.

.

rejomiik Преносима Кошница за душ, Пластмасов Органайзер За Съхранение с Дръжка, Чанта за тоалетни принадлежности, Wheelie Кутия за Баня, стоки от първа необходимост в общ?

rejomiik Преносима Кошница за душ, Пластмасов Органайзер За Съхранение с Дръжка, Чанта за тоалетни принадлежности, Wheelie Кутия

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Пластмаса и не съдържа Bpa ❤️【Многоцелеви】 : Пластмасова кошница Многофункционална пластмасови кутии за съхранение в гардероба, в банята, в спалнята, кухня, килер, общежитието на колежа, пране и офиса. ❤️【Перфектен размер】 : Кошница идеалния размер, който може да се махне в шкафове, на кубчета за съхранение или на рафта за допълнително място за съхранение.Кошница за съхранение в банята е Отличен за банята и козметични средства, играчки, ученически пособия и много други. ❤️【Не съдържа BPA】 : Кошница с дръжки от дебела и гъвкава пластмаса, което прави количката устойчива на натиск, си е лесно да се съборят или да се деформира, когато е препълнен с предмети.Гъвкав дизайн, с високо качество, без остри ръбове. ❤️【Дизайн】 : Всеки малък правоъгълен контейнер за съхранение е отворена конструкция, както и въздушни отвори осигуряват добра вентилация.така че от кошчето лесно издават особена миризма, и от нея също така лесно се оттича водата. ❤️【Размери】 : Кошница за съхранение на rejomiik - елегантен начин за организиране на почти всяко място в дома или офиса.Размери 10,5 "D x 7,6"W x 5,8"H. Пластмаса, без Bpa. ❤️【Многоцелеви】 : Пластмасова кошница Многофункционална пластмасови кутии за съхранение в гардероба, в банята, в спалнята, кухня, килер, общежитието на колежа, пране и офиса. ❤️【Перфектен размер】 : Кошница идеалния размер, който може да се махне в шкафове, на кубчета за съхранение или на рафта за допълнително място за съхранение.Кошница за съхранение в банята е Отличен за банята и козметични средства, играчки, ученически пособия и много други. ❤️【Не съдържа BPA】 : Кошница с дръжки от дебела и гъвкава пластмаса, което прави количката устойчива на натиск, си е лесно да се съборят или да се деформира, когато е препълнен с предмети.Гъвкав дизайн, с високо качество, без остри ръбове. ❤️【Дизайн】 : Всеки малък правоъгълен контейнер за съхранение е отворена конструкция, както и въздушни отвори осигуряват добра вентилация.така че от кошчето лесно издават особена миризма, и от нея също така лесно се оттича водата. ❤️【Размери】 : Кошница за съхранение на rejomiik - елегантен начин за организиране на почти всяко място в дома или офиса.Размери 10,5 "D x 7,6"W x 5,8"H.

Други функции

Най-добри сделки