.

.

Луффитаро: Джобен Н о п ! Комплект мини-фигури K e y c h a i n с 1 съвместим графичен дизайн на протектора ToysDiva (61371 - B)

Луффитаро: Джобен Н о п ! Комплект мини-фигури K e y c h a i n с 1 съвместим графичен дизайн на протектора ToysDiva (61371 - B)

BGN 7.36

Брой продукти
На склад

Този комплект включва основен елемент и един пластмасов графичен протектор 3-то поколение, съвместими с P Това е защитно устройство 3-то поколение P. разработен от компанията Toys Diva и е с дебелина около 0,35 mm. Си материал осигурява правилния баланс между твърдост и гъвкавост.Тази серия на винил къдрава веригата k e y е резултат от сътрудничеството безумно популярния производител на винил колекции и други известни медии-размера на самоучастието.Всяка фигура верига, изпълнени в стила на японската аниме /манга със супер-деформация на (ЗАБЕЛЕЖКА : поради уникален дизайн на всеки герой, реалният размер на фигури може да бъде по-малко или повече от договореното).В тази серия са представени герои на популярния японски аниме / манга, повествующей за приключенията на Luffy, който се стреми да стане Крал на пиратите в света.Съберете достъпен тема е само за получаване на правото за събиране на 15+.Тази серия на винил фигурни картини k e y c h a i n s е резултат от сътрудничеството на невероятно популярния производител на винил сбирка на стоки и други известни медии-размера на самоучастието.Всяка фигура верижка за ключове е с височина от ~ 1 "до ~ 1,5" и е изпълнена в стила на японската аниме / манга със супер-деформация на (ЗАБЕЛЕЖКА : поради уникален дизайн на всеки герой, реалният размер на фигури може да бъде по-малко или повече от договореното). В тази серия са представени герои на популярния японски аниме / манга, повествующей за приключенията на Luffy, който се стреми да стане Крал на пиратите в света.Този комплект включва основен елемент и един пластмасов графичен протектор 3-то поколение, съвместими с P. Това е защитно устройство 3-то поколение P. разработен от компанията Toys Diva и е с дебелина около 0,35 mm. Си материал осигурява правилния баланс между твърдост и гъвкавост.Графичен фигура на обратната страна на своята практика, разработен от фирма Toys Diva и прави този калъф едно чудесно допълнение към външния вид на вашата колекция Pocket POP!, ако някога решите да дръпне парче от оригиналния калъф и да я поставите вътре в своята практика.

Други функции

Най-добри сделки