.

.

Greenf 2 Молив за вежди с микро-острие -Водоустойчив дръжка за татуировка на веждите с апликатор с микро-вилица - Лесно да създадете естествени вежди (тъмно кафяв) (Brown)

Greenf 2 Молив за вежди с микро-острие -Водоустойчив дръжка за татуировка на веждите с апликатор с микро-вилица - Лесно да създадете естествени

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

[Подходящ за най-различни веждите] - Използвайте този молив за вежди, за да лесно да вземете всички необходими ви грим и формата на веждитеВ същото време можете да изберете различни цветове в съответствие с вашия собствен цвят на косата и предпочитания. [Лесно премахване] -Молив за вежди с микролистиками лесно можете да премахнете с помощта на средства за отстраняване на грим или масла, без да оставят следи.Използвайте средство за отстраняване на грим лесно и удобно през нощта, която ще ви позволи повече да почивате. [Лесна за употреба] - Уникална четырехглавая вежда прорисовывает контур на веждите и продължава да се разпределят равномерно по протежение на веждите, завършвайки последния етап рисуване, създаване на ярки естествени lush вежди. [Водоустойчив и защитен от пот] - Устойчива формула гарантира, че вашият грим да продължи в продължение на целия ден, а не да се боядиса от пот, дъжд или дори практикуване на водни спортове, като по този начин намаляване на петна, причинени от выцветанием вежди. [Естествени диви вежди] -Молив за вежди е проектиран като четырехконечного фигурата, която улеснява рисуването естествени вежди в сравнение с обикновените моливи за вежди, даден на пазара.Можете да лесно и естествено да рисувате с диви вежди и нанесе естествен грим.При използване на 1. Почистете върха на салфетка или памук дискове 2. Внимателно се разклаща преди употреба, когато той не се използва 1. Просто се уверете, че да чуете щракване при затваряне на капсула. Когато не се използва, плътно затваряйте капачка и се съхранява в изправено положение, за да се предотврати изсъхване.Дръжка за татуировка на веждите има следните предимства : 1. Супер лесен за използване и спестява време. Ще ви даде вид на веждите с микроблейдингом. Ще се радвате на вашите естествен бровям и ще ви направи по-привлекателни.Пратката включва : 2 х писалка за татуажа вежди.

Други функции

Най-добри сделки