.

.

ROYHOO 50 бр. Абразивни Монтиран Камък Шлайфане Кръг С Инсталирана Глава Точильные Каменни Глави, за Въртящ се Инструмент Dremel с Опашка 1/8 Инча Шлифовъчни Камъни Нефрит ?

ROYHOO 50 бр. Абразивни Монтиран Камък Шлайфане Кръг С Инсталирана Глава Точильные Каменни Глави, за Въртящ се Инструмент Dremel с Опашка

BGN 4.76

Брой продукти
На склад

50 броя Абразивная дюза за заточване камък за шлайфане кръг Дюза за заточване камък за заточване е Съвместима с въртящ се инструмент Dremel Наставка за заточване на камък, Аксесоари Dremel джолан 1/8 инчаКостюм за полиране на метални или неметални изделия Подходящи за най-обикновените въртящи се инструменти за шлифоване, заточване, полиране, облекчаване на чеп.Здрав и издръжлив материал : абразивная каменна корона е изработена от качествен материал с добра устойчивост на износване и на еднакви гранули, които продължават ви за дълго време.Широко приложение : дюза за абразивни камъни може да се прилага за украса, дърворезба, полиране и шлайфане форми, мед и алуминий, пластмаса, нефрит, ахат и дърво и т. Съвети за абразивни камъни се използват за шлайфане и отнемане на чеп с повърхността на различни обекти, включително извити и неравни повърхности. каменни шлифовъчни инструменти с цилиндрическим монтиране диаметър 10 мм диаметър на опашка е 3 мм (1/8 инча). 50шт Абразивни Установен Каменна мелница кръг Цвят : Оранжев Диаметър джолан : 3 мм / 0,12 инча Диаметър на главата : 10 мм, с форма на куршум.Материал : главата, изработени от алуминиев оксид Предпоставка включва 50 бр.

Други функции

Най-добри сделки