.

.

N/A 2 бр. Ботуши на краката на Коня, ботуши за езда на предния крак, Обвивка За защита на краката, За конна езда, Неопреновый еластична превръзка за защита на скакателн?

N/A 2 бр. Ботуши на краката на Коня, ботуши за езда на предния крак, Обвивка За защита на краката, За конна езда, Неопреновый еластична

BGN 314.84

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествена тъкан ОК с висока еластичност и мекотаОсигурява цялостна защита и усещане за комфорт.Той се отнася до практичному екипировка за езда и лесен за използване.Лек, за да не се обременява кон и контролира натрупването на топлина.Позволете на коня да се движат свободно Регулируеми презрамки отговарят на размера на краката на коня за гъвкаво отваряне и затваряне.Аксесоари за езда, шоу, груминга и грижи.Материал : нормално плат Размер : приблизително 48x25 см/18,9x9,8 инча Помещение включва : 1 чифт обувки от конски сухожилията Забележки : поради различните цветове на дисплея на компютъра действителния цвят на продукта може да се различават малко от снимките горе.Продуктът е произведен изцяло на ръка, моля, се допуска отклонение 2-4 см!благодарим ви за разбирането на това, което можете да изберете обувки за различни размери на крака.

Други функции

Най-добри сделки