.

.

Alipis Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор на библиотеката Диверсионный Книгата Сейф Диверсионный Книгата Сейф Книгата сейф с Ключ Метален Сейф Кутия с Ключалка, Рет?

Alipis Ретро Декор Ретро Декор Ретро Декор на библиотеката Диверсионный Книгата Сейф Диверсионный Книгата Сейф Книгата сейф

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

ПРЕНОСИМ СЕЙФ ЗА КНИГИ : Сейф за книги се състои от две части : отвън - тънка хартиена обвивка, а отвътре - желязна кутияСКРИТ СЕЙФ С КЛЮЧАЛКА : лесно се побира на рафт или в шкаф или лесно се крие в ума на масичката за кафе или нощното шкафче за използване в затворени помещения; Подходящ за съхранение на ценни вещи, когато пътувате на открито.КУТИЯ за съхранение в гардероба на СИГУРНОСТТА : те могат да се подчертае вашия дом или офис за правилното декор.Идеални за добавяне на декоративно финал в декор на всяка стая.Скрита КУТИЯ с ключалка ЗА ТЕЗИ КНИГИ : Този продукт е произведен от висококачествен материал, който може да се ползва в продължение на дълго време.СЕЙФОВЕ с предпазни ключалки : Фантастичен дизайн на външния вид на симулационен книга, тя изглежда като истинска книга от всички страни, се слива с този начин на сейфа, никой не я открие.Осъществяване на Списък 1 x кутия за съхранение на Функции - Можете да използвате книгата сейф за лични пари, бижута, любовни писма, тайни дневници, любовни подаръци и така нататък. - Фантастичен дизайн на външния вид на книгата-симулатор, тя изглежда като истинска книга от всички страни, се слива с този начин на сейфа, никой не я открие. - Използва се в големи помещения, като дом, офис, магазин, училище общежитие и лично пространство. - Книгата на сейф се състои от две части : отвън - тънка хартиена обвивка, а отвътре - желязната кутия. - Здрава метална конструкция, здрава и трайна за надеждно съхранение на пари, бижута или от всяка друга награда. - Материал : Хартия, желязо и полипропилен Описание на продукта Този сейф под формата на книга позволява дискретно крият ценни неща.Автомобилът изглежда като истинска книга, биологично сочетаясь с други книги на лавица за книги, тя създава вътре сверхлегкое пространство за съхранение на ценни вещи.Кутия с ключалка за книги ще бъде полезен както за дома, така и в ежедневието.

Други функции

Най-добри сделки