.

.

Ygqzg Домакински тенджера под налягане Железен тип, богат на функции Тиган От алуминиева сплав, Тенджера за супа, Спестяване на време и енергия, за бързо приготвяне, У?

Ygqzg Домакински тенджера под налягане Железен тип, богат на функции Тиган От алуминиева сплав, Тенджера за супа, Спестяване на време и

BGN 132.24

Брой продукти
На склад

★ Пиле, риба, месо и зеленчуци може напълно да се готви за няколко минути, след това бързо се нарязва на парчета и се нарязва на тънки филийки ★ Трислоен композитен долния слой, дори вътрешно загряване и по-висока ефективност.Среден слой, ускорява теплоотдачу, така че топлината да се разпределя равномерно по дъното, за да се предотврати пригорание храна. ★ Ергономична дръжка осигурява плътен захват за безопасно отваряне и заключване на капака. ★ При възникване на налягането вътре в съдовете, моля, затворете вентила, за да се предотврати отварянето на капачката, докато налягането не е безопасно ще е намалена. ★ Няколко конструкция за безопасност, безопасно отваряне и затваряне, клапан за ограничаване налягането, предпазен клапан, еластична греда и т., което позволява да се насладите приготвяне на храна.

Други функции

Най-добри сделки