.

.

Преносим Регулируема стойка за телефон Универсална стойка за телефон, Таблет V-Образна стойка За телефон Сгъваема Поставка за смартфон (1бр)

Преносим Регулируема стойка за телефон Универсална стойка за телефон, Таблет V-Образна стойка За телефон Сгъваема Поставка за смартфон

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Качество] : V-образен държач за мобилен телефон, произведен от висококачествен абспластика, а лък тел свързани повратна панта, който е здрав, нескользкостью и устойчивост на износване и няма да навреди на телефона [Перфектен дизайн] : Триъгълен дизайн складного притежателя поставка за телефон прави устройството по-устойчив, регулирани под различни ъгли в зависимост от нуждите на различни условия, а максималният ъгъл на настройка е 60 °, groove дизайн позволява по-добро заключване на мобилен телефон, за да не се плъзга и защитава мобилен телефон от износване. [Проста и преносима] : Размер на сгъваема поставка за телефона е много малък, можете да го сложите в джоба / чантата, много е преносима, не заема място, лека по тегло и малки размери, много удобна и лесна за переноске. [Подходящи за много случаи] : Можете да използвате сгъване настолна поставка за телефон в различни случаи, като например за пътуване, кафене, офис, дом, кухня, маса за хранене, настолна стойка за таблет за телефон е много подходящ за разглеждане на снимки, гледане на филми, игри, четене и набиране на текст и т. [хоризонтално и вертикално] : Издърпайте и разширяване, за да освободи ръцете си и да се улесни гледане на видео при използване на тази настолна поставка за телефон. [Качество] : V-образен държач за мобилен телефон, произведен от висококачествен абспластика, а лък тел свързани повратна панта, който е здрав, нескользкостью и устойчивост на износване и няма да навреди на телефона. [Перфектен дизайн] : Триъгълен дизайн складного притежателя поставка за телефон прави устройството по-устойчив, регулирани под различни ъгли в зависимост от нуждите на различни условия, а максималният ъгъл на настройка е 60 °, groove дизайн позволява по-добро заключване на мобилен телефон, за да не се плъзга и защитава мобилен телефон от износване. [Проста и преносима] : Размер на сгъваема поставка за телефона е много малък, можете да го сложите в джоба / чантата, много е преносима, не заема място, лека по тегло и малки размери, много удобна и лесна за переноске. [Подходящи за много случаи] : Можете да използвате сгъване настолна поставка за телефон в различни случаи, като например за пътуване, кафене, офис, дом, кухня, маса за хранене, настолна стойка за таблет за телефон е много подходящ за разглеждане на снимки, гледане на филми, игри, четене и набиране на текст и т.

Други функции

Material:
high quality ABS plastic
Color:
gray
Weight:
50 grams
Size:
as shown
Package Contents:
1*Portable Adjustable Phone Holder:
2* Portable Adjustable Phone Holder :
Най-добри сделки