.

.

Mosken 5D Комплект за Диамант Живопис, Diamond Изкуство, Боя за Момичета в цветенце с Диаманти, Комплекти, Кръгла и Пълна Тренировка, Кристал, Кристал, Бродерия на кръстат б?

Mosken 5D Комплект за Диамант Живопис, Diamond Изкуство, Боя за Момичета в цветенце с Диаманти, Комплекти, Кръгла и Пълна Тренировка, Кристал,

BGN 28.96

Брой продукти
На склад

?[Обновен диамант] - кръгло тренировка 5 D с многопластов отражение, по-пенливи и ослепително ?[HD платно] - Рамка за картини със самозалепващи се прозрачни решетка, диаманти не отпадат; добавяне на 30-40% повече диаманти с чанта за съхранение, лесна за следващото попълване на диаманти. ?[Дизайн за деца с помощта на 2 инструменти за теглене на диаманти можете да създадете заедно с приятели и семейството си, за да се повиши интерактивността, намаляване на стреса и облекчаване на тревожност. ? [Стилен подарък кутия] - Комплекти за рисуване по номера на занаятите са идеални за подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа, за приятелите и децата, изработени по поръчка диамантена картината е ярка, не избледняват, се запазва в продължение на години, подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня, офис, ресторант. ? [Следпродажбено обслужване] - Качество на пакети за диамант живопис е гарантирано, моля, не се колебайте да се купуват.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние отново ще ви изпратим нов комплект за боядисване. ?[Обновен диамант] - кръгло тренировка 5 D с многопластов отражение, по-пенливи и ослепително. ?[HD платно] - Рамка за картини със самозалепващи се прозрачни решетка, диаманти не отпадат; добавяне на 30-40% повече диаманти с чанта за съхранение, лесна за следващото попълване на диаманти. ?[Дизайн за деца с помощта на 2 инструменти за теглене на диаманти можете да създадете заедно с приятели и семейството си, за да се повиши интерактивността, намаляване на стреса и облекчаване на тревожност. ? [Стилен подарък кутия] - Комплекти за рисуване по номера на занаятите са идеални за подаръци за рожден ден, Хелоуин, Коледа, за приятелите и децата, изработени по поръчка диамантена картината е ярка, не избледняват, се запазва в продължение на години, подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня, офис, ресторант. ? [Следпродажбено обслужване] - Качество на пакети за диамант живопис е гарантирано, моля, не се колебайте да се купуват.Ако се сблъскате с някакви проблеми, моля, свържете се с нас, ние отново ще ви изпратим нов комплект за боядисване. 【Комплекти за рисуване с диаманти】 След като хората ще се свържат 5 D САМ алмазную художествена картина, може да се мотае я в трапезарията, спалнята, дневната, офиса, бар или друго място, което отговаря на стила на фигурата.

Други функции

Най-добри сделки