.

.

Велосипеден теглене въже Cekell, 3-метров Еластичен велосипеден Теглене колан и Еластичен колан за теглене на възстановяване, с триъгълна чанта, подходяща за детски в?

Велосипеден теглене въже Cekell, 3-метров Еластичен велосипеден Теглене колан и Еластичен колан за теглене на възстановяване,

BGN 10.66

Брой продукти
На склад

1 【Плътен и издръжлив материал】.Теглене въже е изработен от висококачествен и издръжлив найлон + еластичен колан и еластичен колан притежава висока износоустойчивост, му е трудно да се прекъсне и той може да издържа товар до 500 кг. 【Подходящ размер】 Велосипеден теглене въжето е с дължина 1,7 м / 66,93 инча и се простира до 3 м / 118,11 инча (прибл.Отличаващ се с добра еластичност и амортизация, лесно вървят в планината при шофиране. 【Лесна за съхранение на】 Му може да инсталира и използва в няколко прости стъпки.Свържете велосипеден теглене колан към седалката на предно колело и адрес на тръбата на задните колела.Той е оборудван с опаковъчен чанта от полиестер за лесно съхранение. 【Добър помощник за каране на ски за деца】 Теглене въже на велосипед е прост и лесен.Това ще позволи на вашите деца и приятели да изпитат тръпката от планинско колоездене и ще им даде допълнителен тласък, когато това е необходимо.Това е незаменим инструмент в арсенала на всеки родител планински велосипеди.Забавлявайте се и се опитайте заедно още повече приключения. 【Прилагането на】 За теглене на велосипеди, детски велосипеди, електронни велосипеди, шосейни велосипеди, планински велосипеди, джанти и аксесоари за велосипеди. 【Плътен и издръжлив материал】.Теглене въже е изработен от висококачествен и издръжлив найлон + еластичен колан и еластичен колан притежава висока износоустойчивост, му е трудно да се прекъсне и той може да издържа товар до 500 кг. 【Подходящ размер】 Велосипеден теглене въжето е с дължина 1,7 м / 66,93 инча и се простира до 3 м / 118,11 инча (прибл.Отличаващ се с добра еластичност и амортизация, лесно вървят в планината при шофиране. 【Лесна за съхранение на】 Му може да инсталира и използва в няколко прости стъпки.Свържете велосипеден теглене колан към седалката на предно колело и адрес на тръбата на задните колела.Той е оборудван с опаковъчен чанта от полиестер за лесно съхранение. 【Добър помощник за каране на ски за деца】 Теглене въже на велосипед е прост и лесен.Това ще позволи на вашите деца и приятели да изпитат тръпката от планинско колоездене и ще им даде допълнителен тласък, когато това е необходимо.Това е незаменим инструмент в арсенала на всеки родител планински велосипеди.Забавлявайте се и се опитайте заедно още повече приключения.

Други функции

Най-добри сделки