.

.

Ново украса за рожден Ден, 106 телевизори в сряда, включително банери, капачки за торти, тарталети, балони и етикети, подходящи за детски партита и телевизионни фенов?

Ново украса за рожден Ден, 106 телевизори в сряда, включително банери, капачки за торти, тарталети, балони и етикети, подходящи

BGN 11.70

Брой продукти
На склад

Комплект за парти в сряда включва банер с пожелания честит рожден Ден и уникални декорации за торта, 24 декорации за кексчета, 16 латексови балони и 50 стикериНашият пълен набор от консумативи за рожден ден в сряда ще незабравими спомени от вашата страна. 【 Уникално дизайнерско украса за партита 】 Този икономичен комплект подходящ за оформяне на теми, свързани с околната среда, създаване на атмосфера на филма в страната.Новият ни апартамент е идеален за декорация на помещения или активна почивка.Балони и етикети в сряда се радва на голяма популярност сред гостите, и вие ще станете връхната точка на купоните. 【 Висококачествени материали 】 за да проверите за партита в сряда са преминали тестове за безопасност и не е токсичен и е безвреден.Банери и втулки за торти, изработени от висококачествена хартия за картички.Балон е изработен от висококачествен латекс, а изтънчения и натурален комплект за декорация на рождения ден ще ви помогне лесно да се организира приятна парти. 【 Приложимите случаи 】 за да проверите за партита в сряда са подходящи за извършване на повечето дейности, като например тематични партита по повод рождения ден на кино в сряда, събрание на феновете на телевизията в сряда, дейности на открито, абитуриентски и ролеви игри.Те могат да създадат приятна и позитивна атмосфера за тези сцени. 【 Изненада за феновете на 】 В сряда ще се проведе карнавальная парти за феновете на филма-изненада.Придобиване на всички стоки в една цена, което премахва необходимостта от повторни покупки.Всички продукти, които са от изключителна стойност за любителите на киното в сряда.Нека да отговарят заедно и добре прекарват време заедно. [Специализиран сервиз] Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас и ние обещаваме да ги разреши за вас в рамките на 24 часа. 1 Надслов "честит рожден ден в сряда".Оформяне на парти по случай рожден ден, 106 телевизори в сряда, включително банери, капачки за торти, тарталети, балони и етикети, подходящи за детски партита и телевизионни фенове.

Други функции

Най-добри сделки