.

.

Кутия за разбиване на кафе, YMWVH 4 В една Кутия-Органайзер, за аксесоари за еспресо, Съвместима с Аксесоари за еспресо с диаметър 51-54 мм, Със стойка за печат на кафе, На ?

Кутия за разбиване на кафе, YMWVH 4 В една Кутия-Органайзер, за аксесоари за еспресо, Съвместима с Аксесоари за еспресо с диаметър

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

【Кутия-органайзер 4 в 1】 : Общият размер на : 98 см), размер на кутията за приготвяне на еспресо : 8.2 инча (22*12* 8 см.), тежи около 5 кг.В комплекта са включени стойка за аутопсия на чаши за еспресо, държач за разпределител на кафе, на притежателя кошница за портафильтров диаметър 51 и 54 мм и чекмеджето, който решава всички проблеми с отглеждането на кафе. 【Вграден склад】 : Бокс за разбиване на еспресо е комбинация от корпуса за разбиване на утайка от кафе. Като си запазва местоположението на спорта еспресо, калибрирани и спорта и портафильтра с бездънна дупка, бариста може да се поставят принадлежности за приготвяне на еспресо в този гориво база, за да се поддържа реда в таблицата. 【Високо качество и подвижни】 : Ударни прът, изработен е от твърда сплав и удебелени гума, може да защити коляно и осигуряване на сила на въздействие.Вграден миксер за приготвяне на еспресо, изработени от висококачествена стомана материал, който е устойчив на корозия, е здрава и лесна за почистване. 【Материал и противоскользящий】 : Поставка за кафе еспресо е изработена от висококачествена дървесина, износостойкая, здрав, антикорозионна, с уникална текстура на дърво, красива и здрава.Четири противоскользящих подложка за краката, гумен материал, който не се плъзга, за да се предотврати износване на работния плот, може да се намали шум, създаван при почистването на остатъците от прах. 【Страхотна идея за подарък за домашен бариста】 : Този комплект за приготвяне на кафе еспресо ще се превърне в чудесен подарък за собствениците на много марки кафе машини за еспресо, този инструмент ще променят консистенцията на еспресо от всички кафе машини.Кафемашина за приготвяне на еспресо е идеален за ежедневна домашна употреба, любителите на кафе, магазини, мляко, чай, кафенета, ресторанти западна кухня и магазини напитки. 【Кутия-органайзер 4 в 1】 : Общият размер на : 9.8 см), размер на кутията за приготвяне на еспресо : 8.2 инча (22*12* 8 см.), тежи около 5 кг.В комплекта са включени стойка за аутопсия на чаши за еспресо, държач за разпределител на кафе, на притежателя кошница за портафильтров диаметър 51 и 54 мм и чекмеджето, който решава всички проблеми с отглеждането на кафе. 【Вграден склад】 : Бокс за разбиване на еспресо е комбинация от корпуса за разбиване на утайка от кафе. Като си запазва местоположението на спорта еспресо, калибрирани и спорта и портафильтра с бездънна дупка, бариста може да се поставят принадлежности за приготвяне на еспресо в този гориво база, за да се поддържа реда в таблицата.

Други функции

Най-добри сделки