.

.

FSHIHINE 100ШТ Скоби за телени Въжета Скоба Регулируеми Ръкохватки за Телени въжета, с диаметър 1-2 мм и Въжета, Заключване за Телени Въжета с Клас Винтова запушалка и Отв?

FSHIHINE 100ШТ Скоби за телени Въжета Скоба Регулируеми Ръкохватки за Телени въжета, с диаметър 1-2 мм и Въжета, Заключване за

BGN 33.76

Брой продукти
На склад

【МАТЕРИАЛ】 Корпус двухшпиндельного скоба за тросовых скоби е изработена от хромирана месинг; клас винт е изработен от никелированного желязоЗдрав, издръжлив, устойчив на корозия. 【РАЗМЕРИ】 Тези скоби за телени въжета, предназначени за телени въжета, с диаметър 1-2 мм и кабели (например. 1/25", 1/16", 2/25", 3/32", 5/64").Дължина на корпуса тросовых скоби : 10 мм; Диаметър на торцевого винт : 6 mm. 【ЛЕКОТА НА използване Клас винт е изработен от никелированного желязо.Здрав, издръжлив, устойчив на корозия. 【РАЗМЕРИ】 Тези скоби за телени въжета, предназначени за телени въжета, с диаметър 1-2 мм и кабели (например. 1/25", 1/16", 2/25", 3/32", 5/64").Дължина на корпуса тросовых скоби : 10 мм; Диаметър на торцевого винт : 6 mm. 【ЛЕКОТАТА НА използване и регулиране на】 В сравнение с алуминиево тяло петлевой облицовки, нашият тросовый стопор по-лесно за използване.НЕ е НЕОБХОДИМ Инструмент за кримпване на въже.Всичко, което ви трябва, - това е само една отвертка.По този начин, ние имаме идеалната допълнителна отвертка, която може да бъде по-надеждна в експлоатация.Быстрорегулируемые конструктивни скоби за въжета, са лесни за инсталиране, практични, запознат и може да се използва повторно. 【ФУНКЦИЯ СКОБИ】 За управление на тел тросом или кабел.Обжимные скоби са приятни на допир - те водят в реда на свободни краища и поддържат жично въжето на чистотата. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Скоби за телени въжета Скоба се използва широко в промишлеността, строителството, транспорта, на кораби и якорях.Например, да се определи това въже в градината си, като сянка, огради, банер.

Други функции

Най-добри сделки