.

.

ABOOFAN Cintillos Para Детски Щипки за коса, Декорация във формата на Американското, Патриотическая Шнола за Коса, Дамски Превръзка на главата 4 Юли, Лък във формата на Америк?

ABOOFAN Cintillos Para Детски Щипки за коса, Декорация във формата на Американското, Патриотическая Шнола за Коса, Дамски Превръзка

BGN 3.81

Брой продукти
На склад

Шнола с лък : перфектната прическа или подарък за вашите деца на всички патриотични партии и модни Лък за коса 4-ти юли : - Патриотични елементи : Шнола-лък, украсени с различни елементи на американското знаме, като звезда, червени и бели ивици, прекрасна и нежна, лесно се съчетава с повечето цветове дрехи и коса, въвеждане на повече забавление в живота.Тънка превръзка на главата за жените : С изящен лък и раиран дизайн, сладък и патриотичный аксесоар за коса.Патриотичен лък за коса : лесно и удобно за носене.Подходяща за всеки цвят на косата и всеки. Съответствие за коса 4-ти юли : лесно и удобно за носене.Подходящи за всеки сезон и всякакъв цвят на косата.Пратката включва 1 х родословна за косата Характеристики - Цвят : както е показано на детска заливче. - Материал : Плат женски аксесоари за коса. - Размер : прибл. шнола-лък с размери 13 х 7 х 14 см превръзка на главата и на 4 юли за жени - Прекрасна прическа на Ден на националния флаг, Ден на независимостта и всякакви други патриотични събития, или просто за ежедневна украса на косата панделки на 4 юли. - С изящен лък и раиран дизайн, сладък и патриотични аксесоари за коса, съдържа четири за жени. - Лесно и удобно за носене.Подходящи за всеки сезон и всякакъв цвят коса, щипки за коса 4-ти юли.Превръзка на главата за жените America Goods Описание Шнола за коса Bowknot Прекрасен дизайн с удобна структура ще осигури практичност и популярността на използване на игли за коса.украса на четвърти юли Перфектната прическа или подарък за вашите деца на всички патриотични партии и модни.декорация на 4 юли, за да направите любимия човек още по-очарователна с помощта на тази щипки за коса, украсена с лък.

Други функции

Най-добри сделки