.

.

Малък Настолен Органайзер за жени, Кутия за съхранение на масата, За съхраняване на работния плот, Органайзер за тоалетна маса с 5 Отделения, Пластмасов Козметични ?

Малък Настолен Органайзер за жени, Кутия за съхранение на масата, За съхраняване на работния плот, Органайзер за тоалетна маса с 5 Отделения,

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Настолни организаторите и аксесоари] : Малък настолен органайзер с малки чекмеджета, всеки от които е с височина около 1 мм и дължина около 3 сантиметраВероятно, в нея могат да се поберат множество стационарни неща или други дребни украшения, които, според вас, са загубили безразборни масата. [Функционален и общ] : Тенис на чекмеджето за съхранение може да съдържа маркер, химикалки, ножици, дистанционни управления, смарт телефон, бележки за водене на бележки, както и крем за ръце и други малки предмети. [Кутия за съхранение на масата] : Мини-кутия за съхранение на канцеларски материали за плот може да украсяват пространството, в което преобладават дървени елементи, за да помогне при организирането на вашата маса и да го направи много по-чисти. [Офис кутия за съхранение на неща] : Органайзер за тоалетка маса Не трябва да се събират, той идва като има, ако много работиш на компютър и имате нужда от нещо малко за съхранение на вещите в непосредствена близост, това е приятно допълнение към вашата обстановка. [Кутия за моливи или организатор] : Органайзер за съхранение на козметика с размери 17,5 х 9 х 9 см /6,8 х 3,54 х 3,54 инча (Д х Ш х В).Опаковка в кутия, готова за изпращане като gift.it идеален за офис среда, настолен органайзер, с чекмедже изглежда сладък, настолен органайзер за офис, малък настолен органайзер, настолен органайзер за съхранение е стилна форма с ясни линии, което придава на вашата трапеза усещане за модерност.Той добре се комбинира с декор на другата маса.

Други функции

Най-добри сделки