.

.

2 Бр. Дървени Чесальные Четки за почистване на Иглата за Тепане, Гребен с дръжка, Професионални Ръчни Чесалки за Тепане Игли за Предене и Тъкане (M)

2 Бр. Дървени Чесальные Четки за почистване на Иглата за Тепане, Гребен с дръжка, Професионални Ръчни Чесалки за Тепане Игли

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

♥ ♥ Чесальная гребен : Тази дървена чесальная гребен е идеален почистващ инструмент, позволяващ да върже и да се сложи в ред всички видове пуловери, одеала, постелки и др ♥ ♥ Брой М : 6Можете да избирате в зависимост от вашите нужди!. ♥ ♥ Лесно да държат на : Чесальная гребен с дървена дръжка с гладка повърхност, така че да можете лесно да я държа и да получават прекрасни усещания. ♥ ♥ Широко се използва : подходящ не само за вашето пуловери, но и за почистване на козината на вашето куче, котка и много други домашни любимци.Той е многофункционален и удобен. ♥ ♥ Забележка : поради различни дисплеи цвят може да се различават малко, моля, запознайте се с действително получени стоки!Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за повече информация. ? Добре дошли в нашия Хилсайум!Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти и безпроблемно сервизно обслужване за задоволяване на различни нужди в продуктите. Професионална Игольчатая Гребен за почистване на козината и кардиране с дървена дръжка ☀☀☀ ? Многофункционална четка-гребен с дървена дръжка лесно се почиства косата в достъпните места, и тя не притегляне и не порвет сплъстена коса! ??? Здрава дървена дръжка ви позволява лесно да я държи.Наклонен на върха е поставена в гумена подложка, която разполага с мека гъвкавост в употреба! ??? ☀Технически характеристики : Материал : Дърво Цвят : кафяв Размер 100 г 】 М : 【6.4 инча; 140 г】 Л : 【6.6 инча; 180 г】 Внимание! ⚠ Поради различни показване на екрана цвят може да се различават малко, моля, обърнете се към самия получен продукт. ⚠ Поради ръчно измерване може да има отклонения в размера.

Други функции

Най-добри сделки