.

.

VAMSII it Count all Joy Библейски чанта Яков 1:2 Стих от Библията Косметичка За грим Християнски Подаръци Религиозни Подаръци Подаръци от Писанията (косметичка)

VAMSII it Count all Joy Библейски чанта Яков 1:2 Стих от Библията Косметичка За грим Християнски Подаръци Религиозни Подаръци Подаръци от Писанията

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Материал : висококачествен полиестер, мек и траенВодоустойчив холщовая чанта с цип, с вдъхновяващ цитат и красив принтом на повърхността. Размер : 16*23 см, моля, се допуска отклонение в размерите на 1-2 см от ръчно измерване.Двустранен дизайн : Помислете, всичко в радост-яков 1 : 2. Преносима чанта за пътуване, работа. Комплексно използване : чанта за Библията, пътна чанта, косметичка, чанта за измиване на тоалетни принадлежности, чанта за четки за грим, портфейл, клатч и т. е Подходящ за всички стоки от първа необходимост, може да служи за ежедневна чанта за вашия паспорт, таблетен компютър, мобилен телефон, слушалки, слънчеви очила и ключовете.Изискани подаръци : подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за приятелство, подаръци за пътувания, сватбени подаръци, подаръци за колеги, за годишнина подаръци, абитуриентски подаръци, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на майката, подаръци за Деня на бащата, подаръци за пенсиониране и т. Материал : висококачествен полиестер, мек и траен.Водоустойчив холщовая чанта с цип, с вдъхновяващ цитат и красив принтом на повърхността. Размер : 16*23 см, моля, се допуска отклонение в размерите на 1-2 см от ръчно измерване.Двустранен дизайн : Помислете, всичко в радост-яков 1 : 2. Преносима чанта за пътуване, работа. Комплексно използване : чанта за Библията, пътна чанта, косметичка, чанта за измиване на тоалетни принадлежности, чанта за четки за грим, портфейл, клатч и т. е Подходящ за всички стоки от първа необходимост, може да служи за ежедневна чанта за вашия паспорт, таблетен компютър, мобилен телефон, слушалки, слънчеви очила и ключовете.Изискани подаръци : Подаръци за рожден ден, коледа, коледни подаръци, подаръци за приятелство, подаръци за пътувания, сватбени подаръци, подаръци за колеги, за годишнина подаръци, абитуриентски подаръци, подаръци за Свети Валентин, подаръци за Деня на майката, подаръци за Деня на бащата, подаръци за пенсиониране и т. Всеки пакет съдържа съобщение и е от особено значение за получателя.Това е посланието им помага да бъдем силни, да се чувстват връзка със семейството или приятелите си и осъзнава какво е топлина от дълбините на техните сърца.Подарък за приятели, подарък за пастори, подаръци за колеги, подаръци за учителите, подаръци за завършил, подаръци за лидер, подаръци за шефа, и т.

Други функции

Най-добри сделки