.

.

Гуми changer Портативен Въздушен Компресор за автомобилни гуми, 12v dc 150 паунда на квадратен инч, Умен Мощна Въздушна Помпа за Автомобили, Мотоциклети, Велосипеди, свобо?

Гуми changer Портативен Въздушен Компресор за автомобилни гуми, 12v dc 150 паунда на квадратен инч, Умен Мощна Въздушна Помпа

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Богат на функции Жичен инфлацията】Устройство за помпане на гуми се захранва от щепсела запалката на автомобилТой е оборудван с надуваем тръба, възвратна клапа Presta, химикалка игла, дюза с плувен пръстен, може да се сменят режими (кола / мотор/ колоездене/ топка/ поръчка) в зависимост от мястото на използване на въздушни, предварително да инсталирате или конфигурирате стойност на налягане, максимална мощност налягане може да достигне до 150 паунда на квадратен инч. 【Мощна производителност и бърза инфлация】Автомобил на въздушна помпа, оборудван с 19-цилиндров с въздушно баллоном, след пълно зареждане може да изпомпва до 3 автомобилни гуми, 12 велосипедни гуми или 40 баскетболни топки.Помпа една напълно спаднала на велосипед гуми отнема само 3 минути, една автомобилни гуми 205/55 R17 - 8-12 минути. 【Led светлини и сверхдлинный кабел】 Въздушен компресор с вграден led аварийно осветление, което осигурява удобство напомпване и смяна на гуми в тъмни условия.Дължина на кабела на dc преносим електрически въздушна помпа е 11,50 метра, можете лесно да помпат гумата директно по всяко време и на всяко място, без да се притеснявате за перебоях на електрозахранването, дори и на suv или лек автомобил. 【LCD дисплей и автоматично изключване】 Малък сензор за налягане на автобусни помпи може да показва налягането в 4 мерни единици (паунд/кв. инча, бар, KPA и KG /CM2).Дигитален дисплей точно ще покаже налягане на гумите в реално време, след свързване на маркуча за газта гуми, той автоматично ще спре помпи, когато нивото на изпомпване ще достигне предварително определена стойност. 【Перфектния подарък и 100% удовлетворенный услуги】 за автомобилните аксесоари за мъже, той е идеалният избор за подарък за вашето семейство, приятели или любим, независимо от това, юноши или възрастни.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми, и ние ще ви отговорим в рамките на 12 часа най-доброто решение.

Други функции

Най-добри сделки