.

.

Дръжки на вратите на гардероба, Дръжка за Антични мебели с Глава на Лъв, Съвременен Твърд Цинк Сплав, 4 групи за чекмеджета за Шкафове (399 лъвска Глава-Бронз)

Дръжки на вратите на гардероба, Дръжка за Антични мебели с Глава на Лъв, Съвременен Твърд Цинк Сплав, 4 групи за чекмеджета за Шкафове

BGN 52.76

Брой продукти
На склад

Висококачествен материал : Тези дръжки са изработени от висококачествена сплав с по-дебели, здрави, притежават висока устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, красиви и здравиВисококачествен материал : Тези дръжки са изработени от висококачествена сплав с по-дебели, здрави, притежават висока устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, красиви и здрави. Сфера на приложение : Тези дръжки са подходящи за шкафове, врати, обков за чекмеджета, шкафове и т. В същото време украсете дома си мебели или студио, за да му се даде повече ретро стил и елегантност.Украсата на къщата : Добавяне на аксесоари за шкафове - това е идеалният начин да придават на интериора усещане за стил.Проста промяна може да има голямо влияние върху външния вид на всяко помещение.Замяна на повредени части : Тези дръжки са много подходящи за подмяна на стари или повредени части, като придава на вашите кутии, комодам и шкафчикам нов вид.Придайте на вашия дом класически и ретро вид. Малък и компактен : малък и компактен корпус не заема твърде много място, което е удобно за съхранение и употреба.Висококачествен материал : Тези дръжки са изработени от висококачествена сплав с по-дебели, здрави, притежават висока устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, красиви и здрави.Висококачествен материал : Тези дръжки са изработени от висококачествена сплав с по-дебели, здрави, притежават висока устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, красиви и здрави. Сфера на приложение : Тези дръжки са подходящи за шкафове, врати, обков за чекмеджета, шкафове и т. В същото време украсете дома си мебели или студио, за да му се даде повече ретро стил и елегантност.Украсата на къщата : Добавяне на аксесоари за шкафове - това е идеалният начин да придават на интериора усещане за стил.Проста промяна може да има голямо влияние върху външния вид на всяко помещение.Замяна на повредени части : Тези дръжки са много подходящи за подмяна на стари или повредени части, като придава на вашите кутии, комодам и шкафчикам нов вид.Придайте на вашия дом класически и ретро вид. Малък и компактен : малък и компактен корпус не заема твърде много място, което е удобно за съхранение и употреба. Висококачествен материал : Тези дръжки са изработени от висококачествена сплав с по-дебели, здрави, притежават висока устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, красиви и здрави.

Други функции

Item Type:
Cabinet Handles
Product Material:
Zinc Alloy
Weight:
Approx. 220g / 7.8oz
Product Diameter:
Approx. 32mm / 1.3in
Use Range:
Wardrobes, Cabinets, Drawers, etc.
Package List:
4 x Handles4 x Screw:
Най-добри сделки