.

.

Сватбена рамка за снимка - колаж A ' Arcaj, в комплект 7 постелки - Подходящ за подарък за сватба, участието, годишнина.

Сватбена рамка за снимка - колаж A ' Arcaj, в комплект 7 постелки - Подходящ за подарък за сватба, участието, годишнина.

BGN 16.71

Брой продукти
На склад

[Премиальное качество] Фоторамка е с елегантен дизайн с криволинейной форма, която е изработена от масивна дървесина, за да се гарантира устойчивостОсвен това, фоторамка с стъкло с висока разделителна способност и висока брилянтна перламутровой боя. [Размер] Общият размер на рамка за снимки е 13 инча Ш x 8.5 инча x 0,85 инча Г, в него се поставят две снимки с размер 5 x 7 инча, така че ще се запази тези спомени, които дават снимки.Освен това, можете да комбинирате изображения на други размери с размер 4 x 6 инча или, може би, на 3. [Персонализирани поставяне] Фоторамка идва със семейството си вложки, предназначени за показване на вашите любими снимки.Освен това, две вложки оставени празни, така че можете да добавите свой собствен текст и за създаване на индивидуален интерфейс. [Безпроблемно използване] Прости, но силни сгъваеми висящи позволяват лесно да промените снимки или вмъкване.Освен това, вие можете или да използвате сгъваем дизайн за показване на вашите снимки на работния плот, или използване на прореза на обратната страна на рамка, за да се закача я на стената. [Идеален подарък] Фоторамка се предлага в твърда кутия за подарък с панделка, която включва в себе си кадифена торбичка за защита и съхранение на рамката, което я прави идеален подарък за церемонията годеж, сватба, душата младоженци или като подарък за годишнината, за вашите приятели и семейство. [Премиальное качество] Фоторамка е с елегантен дизайн с криволинейной форма, която е изработена от масивна дървесина, за да се гарантира устойчивост.Освен това, фоторамка с стъкло с висока разделителна способност и висока брилянтна перламутровой боя. [Размер] Общият размер на рамка за снимки е 13 инча Ш x 8.5 инча x 0,85 инча Г, в него се поставят две снимки с размер 5 x 7 инча, така че ще се запази тези спомени, които дават снимки.Освен това, можете да комбинирате изображения на други размери с размер 4 x 6 инча или, може би, на 3. [Персонализирани поставяне] Фоторамка идва със семейството си вложки, предназначени за показване на вашите любими снимки.Освен това, две вложки оставени празни, така че можете да добавите свой собствен текст и за създаване на индивидуален интерфейс. [Безпроблемно използване] Прости, но силни сгъваеми висящи позволяват лесно да промените снимки или вмъкване.Освен това, вие можете или да използвате сгъваем дизайн за показване на вашите снимки на работния плот, или използване на прореза на обратната страна на рамка, за да се закача я на стената. [Идеален подарък] Фоторамка се предлага в твърда кутия за подарък с панделка, която включва в себе си кадифена торбичка за защита и съхранение на рамката, което я прави идеален подарък за церемонията годеж, сватба, душата младоженци или като подарък за годишнината, за вашите приятели и семейство.

Други функции

Най-добри сделки