.

.

Боята по Номера за възрастни, Пролетни Цветя, Пеперуди Комплект за рисуване с маслени бои от Собствените си ръце, за начинаещи, Платно 16 x 20 с 24 с акрилни бои, 3 Четки, ?

Боята по Номера за възрастни, Пролетни Цветя, Пеперуди Комплект за рисуване с маслени бои от Собствените си ръце, за начинаещи, Платно

BGN 25.20

Брой продукти
На склад

【Комплекти за рисуване по номера】 Тези комплекти за рисуване по номера съдържат пълен набор от инструменти, включващ платно : 43 * 57 см (център за рисуване 40 * 50 см), 3 четки различни видове, 24-цветна боя, 2 * куката и винтове, 1 пронумерованную копие на платно и пъстра позоваване на изображението 【Екологичен материал】 Боя номер за възрастни е изработена от висококачествена и сигурна акрилни бои и платно от чист памук.Акрилна боя може да бъдат оцветени директно, а на платното има добър водопоглощением и способността да пропуска въздух и лесно да се съхранява в продължение на дълго време. 【Лесно да се направи със собствените си ръце】 Картини са прости и лесни за рисувах, не са сложни, с тях лесно могат да се справят деца, възрастни и стари хора.Моля, обърнете внимание, че броят на платно съвпада с номера на комплекта акрилни бои, опит не се изисква, да рисуват лесно. 【Уникален подарък】В процеса на рисуване можете да се отпуснете и да се почувствате като художник.Можете да го използвате като декорация в своята спалня, хол, кухня и т. Това е и най-добрият подарък за семейството и приятелите. 【Развитие на играчка】 Това е добър избор за живот, тя ще помогне на децата да развиват интелекта си и да се поинтересувате рисуването.Родителите и децата могат да работят заедно, за да се запълни тази оцветяване по номера и насърчаване на тяхното общение. 【Комплекти за рисуване по номера】 Тези комплекти за рисуване по номера съдържат пълен набор от инструменти, включващ платно : 43 * 57 см (център за рисуване 40 * 50 см), 3 четки различни видове, 24-цветна боя, 2 * куката и винтове, 1 пронумерованную копие на платно и пъстра позоваване на изображението. 【Екологичен материал】 Боя номер за възрастни е изработена от висококачествена и сигурна акрилни бои и платно от чист памук.Акрилна боя може да бъдат оцветени директно, а на платното има добър водопоглощением и способността да пропуска въздух и лесно да се съхранява в продължение на дълго време. 【Лесно да се направи със собствените си ръце】 Картини са прости и лесни за рисувах, не са сложни, с тях лесно могат да се справят деца, възрастни и стари хора.Моля, обърнете внимание, че броят на платно съвпада с номера на комплекта акрилни бои, опит не се изисква, да рисуват лесно. 【Уникален подарък】В процеса на рисуване можете да се отпуснете и да се почувствате като художник.Можете да го използвате като декорация в своята спалня, хол, кухня и т.

Други функции

Най-добри сделки