.

.

Слушалки Suifdu USB с микрофон, Слушалки микрофон с Шумопотискане, Кабелни Слушалки за КОМПЮТЪР, аудио кабел USB, Кабелна Управление, за Бизнес Срещи, Уебинари, Офис Кол-ц?

Слушалки Suifdu USB с микрофон, Слушалки микрофон с Шумопотискане, Кабелни Слушалки за КОМПЮТЪР, аудио кабел USB, Кабелна Управление, за Бизнес

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Качеството на звука и намаляване на шума- Телефонни слушалки ви осигуряват ясна слушане с превъзходно качество на звука, вграден висококачествен микрофон с шумопотискане за намаляване на фоновия шум, схема за предпазване от акустични удари за защита на слухаШирока съвместимост- Тази телефонна слушалка USB подходящ за повечето смартфони и преносими компютри, компютри, КОМПЮТРИ, таблети с един конектор USB слушалки. (Може да бъде адаптиран към USB адаптер, използвайте го, ако е необходимо. Модерен и точния дизайн- играем и свързване, без да инсталирате софтуер, с регулатор на силата на звука можете да регулирате го по своему.Ергономична телефонна слушалка.Регулируема рокер микрофон и регулируема стоманена плъзгача, цели конструкция оголовья правят тази офис слушалките, за по-здрави и дълготрайни.Ултра-удобен дизайн - слушалки лесно, само 6,3 грама и е оборудван с лесно миещи пенопластовыми втулки за удобна и идеална за засаждане в ушите. Идеални за продължителен разговор, ще ви хареса да го носят през целия ден, без натоварване.Подходяща за различни среди- Тази телефонна слушалка USB идеален за общуване в чат, бизнес, кол-център, подкаст, видео запис, онлайн курсове, телефонни продажби, телеконференция, видео, уебинари и много други.В същото време компютърни слушалки Suifdu също са на разположение за бизнес потребителите и подкрепа на едро поръчка (връщане в рамките на 45 дни за подмяна или пълно възстановяване и гаранция 2 години.За всякакви въпроси, моля, свържете се с нас. Качеството на звука и намаляване на шума - Телефонни слушалки ви осигуряват ясна слушане с превъзходно качество на звука, вграден висококачествен микрофон с шумопотискане за намаляване на фоновия шум, схема за защита от акустични удари за защита на слуха.Широка съвместимост- Тази телефонна слушалка USB подходящ за повечето смартфони и преносими компютри, компютри, КОМПЮТРИ, таблети с един конектор USB слушалки. (Може да бъде адаптиран към USB адаптер, използвайте го, ако е необходимо. Модерен и точния дизайн- играем и свързване, без да инсталирате софтуер, с регулатор на силата на звука можете да регулирате го по своему.Ергономична телефонна слушалка.Регулируема рокер микрофон и регулируема стоманена плъзгача, цели конструкция оголовья правят тази офис слушалките, за по-здрави и дълготрайни.

Други функции

Най-добри сделки