.

.

FOMIYES 2 бр. Топка за баня с Единорогом, Детска Играчка За Вана, Скрубер за тяло за Мъже, Играчки за баня, за Момичета, Ексфолиращ Скрубер за Тяло за Жени, Мъже, Гъба за Ба?

FOMIYES 2 бр. Топка за баня с Единорогом, Детска Играчка За Вана, Скрубер за тяло за Мъже, Играчки за баня, за Момичета, Ексфолиращ

BGN 4.49

Брой продукти
На склад

ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА ЗА ДУШ - Отшелушивающая текстура почиства и успокоява кожата, прави я гладка и лъскаваЕКСФОЛИРАЩИ ГУБЧАТЫЕ ТОПКИ - Окото копринени конци с най-високо качество нежна текстура, която е мека и еластична, тя осигурява леко дълбок масаж на кожата, като ви даде нови усещания от приятна за кожата чиста баня.ИЗДУВАМ за душата - С анимационни дизайн на еднорога ще привлече вниманието на детето и ще му позволи да се насладите на плуване.ГЪБА-ТЕЛ ЗА къпане - - Богата пяна : тази гъба за къпане добре пяна за всеки тип гел за душ, помага за прочистване на тъмна и суха кожа.МРЕЖЕСТИ ТОПКИ за ДУШ ЗА КЪПАНЕ - удобен на пипане, но не и достатъчно груби, за да може кожата е гладка и копринено след всеки душ и вана.ОТШЕЛУШИВАЮЩАЯ ГЪБА ЗА ДУШ - Отшелушивающая текстура почиства и успокоява кожата, прави я гладка и лъскава.ЕКСФОЛИРАЩИ ГУБЧАТЫЕ ТОПКИ - Окото копринени конци с най-високо качество нежна текстура, която е мека и еластична, тя осигурява леко дълбок масаж на кожата, като ви даде нови усещания от приятна за кожата чиста баня.ИЗДУВАМ за душата - С анимационни дизайн на еднорога ще привлече вниманието на детето и ще му позволи да се насладите на плуване.ГЪБА-ТЕЛ ЗА къпане - - Богата пяна : тази гъба за къпане добре пяна за всеки тип гел за душ, помага за прочистване на тъмна и суха кожа.МРЕЖЕСТИ ТОПКИ за ДУШ ЗА КЪПАНЕ - удобен на пипане, но не и достатъчно груби, за да може кожата е гладка и копринено след всеки душ и вана.Пратката включва 2 х топки за вана Характеристики -Материал : PE, PVC гъба за беля за къпане-Цвят : Различни цветове, Ексфолиращ скрубер за тяло за жени и мъже -Размер : 14,00 X11,00 X9,00 см / 5,50 X4,32 X3 мрежест скрубер за къпане. -С анимационни дизайн еднорог въз основа на вниманието на детето и му позволете да ви се насладите пари за къпане от люффы. -Гладка повърхност, много удобна за почистване на отшелушивающего топчета за вана. -Добра работа с висококачествени материали осигурява безопасност за вашето дете, с мрежесто пуфом за баня с чувствителна кожа. -В комплекта са включени 2 бр., които да отговарят на вашите различни нужди, и по-гигиеничные гъба за баня. -Професионални аксесоари за къпане на деца, задължителен аксесоар за всеки ден живот, гъба за душ за детската баня.Информация за продукта Окото гъба за баня Идеална консистенция за нежно ексфолиране.

Други функции

Най-добри сделки