.

.

Hegebeck 6-Инчов Сухи Шлифовъчни Дискове с плетене на една кука и Линия От Алуминиев Оксид Кръгла шкурка за Шлайфане Полиране на Финишная Опесъчаване Машина 1200 Гр. 10 бр.

Hegebeck 6-Инчов Сухи Шлифовъчни Дискове с плетене на една кука и Линия От Алуминиев Оксид Кръгла шкурка за Шлайфане Полиране на Финишная

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Абразивен материал на базата на алуминиев оксид с отворен покритие, скрепленный смола, осигурява дълъг срок на експлоатация и бързо отстраняване на материал от дървени и други повърхности 【Параметър】- Диаметър : 150 mm / 6 см; Размер : 1200 грама; Материал : алуминиев оксид; Материал на задната част на основите на : тъкани;. 【Широко се използва】- Използва се за шлайфане, рязане, почистване и довършителни работи на всички метали за отстраняване на лека ръжда, окисляване и покрития; За декоративни облицовки, почистване и премахване на чеп;. 【Висококачествени материали】 - като основа на висококачествени абразивни хартия латексова хартия има свойства, водоустойчивост, устойчивост на растворителям и високи температури;. 【Здрава шкурка】- Тези шлифовъчни кръгове са изработени от висококачествени абразиви от алуминиев оксид и латекс, хартия, които позволяват да се постигне бързо и трайни шлифовъчни, притежават добра устойчивост на износване, антистатични свойства и защита от запушване;. 【Поддръжка на продукта】-Моля, бъдете сигурни, за да купуват нашите продукти.Ако имате някакви недоволството на нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор;. 【Параметър】- Диаметър : 150 mm / 6 см; Размер : 1200 грама; Материал : алуминиев оксид; Материал на задната част на основите на : тъкани;. 【Широко се използва】- Използва се за шлайфане, рязане, почистване и довършителни работи на всички метали за отстраняване на лека ръжда, окисляване и покрития; За декоративни облицовки, почистване и премахване на чеп;. 【Висококачествени материали】 - като основа на висококачествени абразивни хартия латексова хартия има свойства, водоустойчивост, устойчивост на растворителям и високи температури;. 【Здрава шкурка】- Тези шлифовъчни кръгове са изработени от висококачествени абразиви от алуминиев оксид и латекс, хартия, които позволяват да се постигне бързо и трайни шлифовъчни, притежават добра устойчивост на износване, антистатични свойства и защита от запушване;. 【Поддръжка на продукта】-Моля, бъдете сигурни, за да купуват нашите продукти.Ако имате някакви недоволството на нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор;.

Други функции

Най-добри сделки