.

.

YUANFLQ Прост Пластмасов Държач за Тоалетна Хартия Монтиране на стена, Обзавеждане за Баня без Перфорация, с Капак, Кутия за Салфетки с вендузата (Черен)

YUANFLQ Прост Пластмасов Държач за Тоалетна Хартия Монтиране на стена, Обзавеждане за Баня без Перфорация, с Капак, Кутия за Салфетки

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

★ Канали и мини линия са разположени отгоре, за да се предотврати свличане на предмети и да се осигури по-удобен за използване ★ Монтаж без винтове не е толкова лесно да падне. магически етикети за създаване на тенденция за домашно съхранение и създаване на по-добро домашно впечатления.Изпратете лепкава кука. ★ Здрава носеща способност, водоустойчив и влага.Никакви следи от магия стикери, здрава закопчалка, не се страхува окачване 5л масло. ★ Ако имате някакви проблеми с покупката или използването на продукта, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, за да получите 100% задоволително решение. ★ Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи.Универсален водоустойчив, което позволява да се избегне ненужна загуба на хартиени кърпи и се сбогува с висока влажност.Добре дошли в нашия магазин YUANFLQ : НИЕ имаме голям опит в производството на предмети от бита, и в нашия магазин широка гама от практични и евтини мебели.Избери това, което ти харесва, за да се вземе вкъщи.Надеждна гаранция за качество, съвременно производствено оборудване, строг метод на изпитване, Професионален екип и производител на доверието ви и гарантират Спецификациицвет : черен Размер : Д * Ш * В : 16x13x14 смВес : около 600 кгстиль : прост, модерен Материал : пластикПодходит за тълпата : Унисекстип изделия : Довършителни работи, за храненияприменимое място : баня, сгъваема : не, съдържа ли тя free toiletries : Нетупаковка включва : 1 x Рафтове за съхранение, 1 x лепкава кука Стъпки установки1. Почистете стената и я държи сухой2. Нанесете не оставляющую следи стикер (кръгла глава нагоре) и с усилия освободете въздуха. Выровняйте скоби и здраво затегнете их4. Инсталацията е завършена Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да осигурим удовлетвореност на всеки клиент, ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки