.

.

OUYOXI Мрежа От пеньковой Въжета, Ограждающая Огради Парапет За Балкон, Мрежа За Защита на децата, Мрежа За Катерене В Къща На дърво, Детска Защитна Мрежа, Градинско Ра?

OUYOXI Мрежа От пеньковой Въжета, Ограждающая Огради Парапет За Балкон, Мрежа За Защита на децата, Мрежа За Катерене В Къща На дърво,

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

◆ СПЕЦИФИКАЦИЯ на ДЕТСКА МРЕЖА ЗА катерене : Диаметър на въжето : 4 мм; Размер на окото : отгледа 10х10 вижте Край на окото укрепен теглителна сила силна, допринася за координация, баланс и силаИмаме за всеки различен размер (диаметър на въжето, с мрежа, дължина * ширина) веревочной мрежи, поддръжка на настройки.Ако имате някакви въпроси или нужди, моля свържете се с нас. ◆ Материал на защитната мрежа : Квадратна мрежа за катерене от пеньковой въже използва естествен коноп, ярък цвят, длинноволокнистый, устойчив на атмосферни влияния, здрав и издръжлив, устойчив на абразия и устойчиви на слънце, красиви текстура, не се настъргват ръце, натурален и екологично чист. ◆ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВЕРЕВОЧНОЙ МРЕЖАТА СРЕЩУ ПАДАНЕ : Здрава въже и трайни крепежни елементи, така че тя е много сигурна и трайна.Тя е по-здраво от всеки друг детска катерене на въже, която сме виждали.Детето ви може да играе много сигурно и спокойно. ◆ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВЕРЕВОЧНУЮ МРЕЖА ЗА КАТЕРЕНЕ : направете децата си активен, не поради пристрастяване към екрана.Не позволявайте на деца да си дълго време, за да се придържаме към екрана!Инсталирайте тази мрежа за веревочных стълби около дома си или в него и укрепване на тялото на децата, развива ловкост, малешевската и увереност в себе си и намаляване на тревожността, като лазанием и развлекая им. ◆ СЪВЕТ ЗА БЕЗОПАСНОСТ : Моля, редовно проверявайте защитна мрежа на предмета на всякакви опасности, причинени от различни външни или човешки фактори, и незабавно заменяйте го, за да осигури личната сигурност на детето.

Други функции

Rope Diameter:
4MM; Mesh Size
Най-добри сделки