.

.

Много Голяма Пътна чанта за дрехи Sylfairy, 2 опаковки, Здрав Органайзер за мръсни дрехи Rip-Stop с шнурком, Тежкотоварни Пътни чанти за бельо, лесно се поставят в коша за пр?

Много Голяма Пътна чанта за дрехи Sylfairy, 2 опаковки, Здрав Органайзер за мръсни дрехи Rip-Stop с шнурком, Тежкотоварни Пътни чанти

BGN 4.26

Брой продукти
На склад

1 【УСТОЙЧИВОСТ НА разкъсване, предотвратява распутывание】Устойчив на спукване материал с изключително здрав двоен шев и дебели найлонови материал, който предотвратява растекание разкъсвания чанти; Пластмасови накрайници в края на дантела, които предпазват от распутывание след измиване.Водоустойчиви, не выцветающий, не могат да бъдат планирани усадке, здравословен и чист. 【СВЕРХБОЛЬШАЯ КАПАЦИТЕТ】 Размера на всеки пакет 24 x 36 см.Този размер е достатъчно, за да се настанят 3-4 изтегляне бельо за всяка, което го прави идеален за пътуване, за съхранение в общежитието на колежа, семейството, университетски общежития. 【Обновен И удобен за потребителя дизайн с】 Определяне на закопчалката на съвсем малък може да попречи на рассыпание предмети.Един широка презрамка и един преден мрежест джоб изящно пришити към чантата.Каишка облекчава тежестта от раменете и осигурява удобна переноску; мрежест джоб осигурява допълнително място за съхранение прах за пране или смягчителя тъкан. 【УДОБЕН за носене】 Лесно за носене на голям товар в пералня или прачечный машина и обратно.Материал лесно се сгъва, когато не се използва.Той лесно добавяне и се вписва в гардероба си, за да спести пространство.Идеален за хостели, хотели или апартаменти с ограничено пространство!Вие дори можете да опаковат го в куфар за удобство за носене. 【Многофункционално използване на】 Много голяма чанта за дрехи-чудесен избор за летен лагер sleep away, децата могат да съхраняват мръсни дрехи в рамките на седмица и вземете го у дома, лесно сгъване за по-нататъшна употреба.В многофункционални чанти, може да се съхранява, спално бельо, хавлиени кърпи, межсезонную дрехи, играчки, одеала, възглавници.

Други функции

Най-добри сделки